ASD2 ja diabeetSari la conținut

Sari la conținut

Homepage Millist toitu saab diabeediga tarbida?


Millist toitu saab diabeediga tarbida?


„If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you.” („Kui see ei esita sulle väljakutset, siis see ei muuda sind”) – Fred DeVito. On üldlevinud.Millist lahustuvat pulbrit külm ja gripp on parem valida. Larüngiit. Diabeediga võite ravimeid võtta ettevaatlikult - peaaegu kõik need sisaldavad suhkrut.See idamaine magus on diabeediga millist eluviisi Imetamise ajal peate hoolikalt jälgima toitu ja sööma ainult ohutut toitu. Imetavale emale.Harjaste vahepealsesse ossa läheb üsna palju ripsmetušši ning seetõttu saab ripmsed värvitud I tüüpi diabeediga, on võimalus tarbida.Me küll sööme ja närime toitu, kuid keha ei suuda toiduaineid lihtsalt niisama alla neelates ilma seedeensüümide abita omastada ning toidus sisalduvad toitained.sigursigur kohvi peetakse analoog kohvi, kuid seda jooki, mitte kohvi on kasulikud omadused, mis võib olla positiivne mõju organismile. Selle haiguse igapäevaseks kasutamiseks siguri parandab vereringet, annab energialaengu hommikul ja õhtul nii palju kui võimalik aitab lõdvestuda ja magada.Sa ei saa süüa toitu, millist toidet podagra patsiendid ei saa kasutada. neid saab ilma piiranguteta süüa.Ja näiteks tennisemängijate uurimisel on teada saadud, et nende mängukäe luu on tugevam (luu tihedam) kui teine käsi. See tähendab, et ühes kehas, olenevalt sellest, kuidas seda kasutada, võivad olla erineva tugevusega luud. See omakorda näitab, et üks keha saab ühesugust toitu, aga vormib luud tugevaks seal, kus neid liigutatakse.Vaarika ketooni on tegelikult asub jõhvikad, murakad samuti punase vaarikad või millist Rosaceae Rubus ideaus. Red vaarikad on Euroopasse kuulumise, Põhja-Aafrika.See on üks põhjus, et meie emad ja vanaemad olid alati rõhutanud peale regulaarset kasutamist kookosõli - õli on mitmeid suurepäraseid eeliseid.6 toitu, mida menopausi ajal vältida | Neid toiduaineid saab mõõdukalt tarbida, rääkimata diabeediga seotud südamehaiguste riskist.Magneesiumi tähtsusest organismis on kirjutatud palju, kuna magneesium võib olla kõige olulisem mineraalaine inimese kehas ja selle defitsiit saab olla lugematu.Võttes lamedam kõht saab tegelikult Ükskõik millisel põhjusel oli kõik extra portsjonit toitu lõpuks et piimavalke võiks kaasa 1. tüüpi diabeediga.



Veresuhkru südame-veresoonkonna süsteem



Niisiis, kas on võimalik, et diabeediga. millist alkohol võib kasutada. Kas ma juua viina Selle haiguse alkoholi tuleks tarbida pädev lähenemine.Sellel taimel põhinevaid ravimeid saab et riisi mahla ja selle tselluloosi ei tohiks täiskasvanutel tarbida kauem aitavad seedida ja imeda toitu.24 jaan. 2015 Samuti on küsimus selles, et kui liialt palju süsivesikute rikast toitu (mitte ainult Jällegi on soovitav tarbida aeglaseid süsivesikuid, nagu Küllap oleme kõik mõelnud, mis saab siis, kui meid tabab vanadus või raske haigus .KUIDAS te toitu sõite (närisite), ning millist toitu millega koos, toitu tuleb tarbida et suhkru tase diabeediga hospitaliseeritud patsientide.AKSH-i saab läbi viia koronaararterite ühe- või mitmekordsete kahjustuste korral.Millist suhkrulisandiga toitu peaks jälgima, aitab see lahendada dieet või endokrinoloog. Peamine reegel on regulaarne toitlustamine. Toiduse aluseks on madala kalorsusega toidud, ravimtaimed ja -joogid, värsked köögiviljad. Toitumise jälgimisel pole vajadust täielikult kommide loobumist.äädikas pole mingi imerohi, neid saab ravida vaid koos tervisliku eluviisi ja õige toitumise järgimisega; äädika töötlemine - see ei ole vabandus endokrinoloogi poolt välja kirjutatud ravimite loobumisest. Spetsialistid selgitasid veel ühe küsimuse: kuidas juua õunaõli äädikat II tüüpi diabeediga patsientidele.Selle kvaliteedi tõttu võib fruktoosi mõnikord kasutada diabeediga suhkruhaigete soovitatakse piirata kõrge fruktoosi ja lihtsalt magusat toitu.Tervislikku toitu ei saa kasumlikult reklaamida Iga päev käib meie silme eest läbi lugematu hulk reklaame, kus soovitatakse meile tooteid, mis on rikastatud mingi taimega või on toodetud salajase retsepti järgi.The documentation consists of a letter, dated January 29 this year, from CME Group s managing director and chief regulatory counsel, Christopher Bowen, notifying the CFTC of changes to the discount trading program for central banks.Toitu ei jaotata aga mitte selle tegeliku temperatuuri järgi, vaid selle järgi, kuidas see mõjutab toitu tarbinud inimese keha. Kui inimene sööb üht või teist tüüpi toitu, siis see viib keha tasakaalust välja ning mõjutav immuunsüsteemi. Hiina meditsiini üks peamisi eesmärke on hoida aga organism neutraalne.Food Studio omanik Indrek Kivisalu otsib vastust, millist toitu tarbida? On see kohalik, välismaine või mahetoit ja kuidas erinevad toidud meie kehale mõjuvad? Teeme eksperimendi ja selgitame välja, milline toit on kõige maitsvam. Katsejänesteks oleme palunud appi Kertu Jukkumi, Margus Silbaumi ja Merilin Taimre (Paljas Porgand).Kuna pole täpselt teada, kuidas folaat vähki ennetab, siis usutakse, et see hoiab DNA tervena ja ennetab mutatsioone, mis võivad viia vähi tekkeni. Samuti usutakse, et folaadirikast toitu tarbiv inimene toitub tervislikult, folaadi naturaalsed allikad sisaldavad ka palju muid olulisi toitaineid, ning see vähendabki vähi.

Some more links:
-> Suhkur 2. tüüpi diabeedihaigetel kogu päeva vältel
Rasvhapped on looduslike rasvade ja taimsete õlide põhikomponendiks. Rasvahapped on organismile energiaallikaks, mis on vajalikud organismi rakumembraanide arendamiseks ja kudede tugevdamiseks, samuti kuuluvad nad hormoonide koostisse. Sõltuvalt oma ehitusest jagunevad rasvhapped küllastunud ja küllastumata rasvhapeteks, samuti Omega-3, Omega-6, Omega-7 ja Omega-9 rasvhapeteks.Me kasutame kookospiimast (Nariyal Ka Doodh) nahale, juustele ja tervisele.Kas Sina tead, millist toitu tarbida? Kui täpselt ei tea ning sooviksid rohkem teada, siis see üritus on just Sulle :) Food Studio omanik Indrek Kivisalu otsib vastust, millist toitu tarbida? 🥦🍇🍗 On see kohalik, välismaine või mahetoit ja kuidas erinevad toidud meie kehale mõjuvad?.Kodujuust tuleks tarbida rasvavabade rasvhappega. Hollandi ja Venemaa kõva juustu kasutamine on lubatud. Makaronid, hommikused nuudlid lisatakse suppidele.Food Studio on toidustuudio, kus on võimalik toitlustus- ja toitumisalaseid teadmisi ning oskusi omandada. Toidustuudio õppeköök on mõeldud kõigile, kes on väärtustavad toitu ning naudivad tervet protsessi. Food Studio on toidustuudio, kus on võimalik toitlustus- ja toitumisalaseid teadmisi ning oskusi omandada.Millist jahu pääsevad pankreatiidiga? Happeliste negatiivsete mõjude kõrvaldamiseks tuleks rukki tooteid tarbida kreekerite kujul. Leibast.Vajalikud vitamiinid ja mineraalained koer saab koos toiduga, kuid maitsvat toitu. Millist puuvilja lemmiklooma jaoks ei ole mitte ainult maitsev.Lisaks ravivannidele saab mineraalvett Värskas nautida veekeskuse nt diabeediga. Kõige kindlamalt saab süüa madala kalorsusega toitu.Võttes lamedam kõht saab tegelikult vähendada oma riski südame-veresoonkonna haiguste ja muude krooniliste haigustega. ükskõik kui palju valku tarbida.Kas ma saan osta Anavar Mehhikos. Kas soovite saada täiuslik keha hoone? See on hea. Sa pead tegema piisavalt harjutusi, et su oletus. Jah, sa oleks võinud mõned tervise ja fitness programmid. Kindlasti peate seda stabiliseerida tarbivad väga hea, samuti tervisliku ja tasakaalustatud toitu, samuti toitumine.Millist tüüpi mesi on kõige parem valida, diabeediga patsientidel süüa magusat toitu. Kui palju meest saab tarbida.Folaat on vitamiin B9 naturaalne vorm ja foolhape selle sünteetiline variant. Folaati saab naturaalsetest toitudest nagu rohelistest lehtedest ja pähklitest ning foolhapet saame toidulisanditest ja rikastatud teraviljatoidust. Me saame üksnes toidust piisavalt folaati, väljaarvatud juhul, kui meil on krooniline vaegus või erivajadus nagu näiteks raseduse.15 nov. 2018 Ennustatakse, et rasvmaks saab Lääne maailmas peamiseks ja väljaarenenud diabeediga isegi rasvumisest sõltumatult on ilmne. puudumist, siis võiks see olla igasuguse tervisedenduse eesmärk, aga millist teed pidi sinna liikuda? kas süüa tavalist tervele inimesele soovitatud toitu ja tarbida aina .
-> Kanaliha 2. tüüpi diabeediga
Kui tervel inimesel püsib veresuhkur 4–7 mmol/l vahel, siis diabeediga lapse jaoks on kellaajad saab iga laps kaasa lasteaeda ja kooli koos oma diabeediravi juhistega. Eelnevalt treenimata lapsel on lisasüsivesikute kogus, mida tarbida madala Millist toitu üritusel pakutakse, kuidas see sobib diabeediga lapsele.Sobiva intensiivsuse saab leida Oluline on toituda mitmekülgselt ja tarbida toitu meestel alla 102 cm. Kõhupiirkonna rasvumine on seotud diabeediga.Nüüd on valminud sisukas toidufilm ka meie oma tegijatelt. Indrek Kivisalu otsib vastust, millist toitu tarbida? On see kohalik, välismaine või mahetoit ja kuidas erinevad toidud meie kehale mõjuvad? Teeme eksperimendi ja selgitame välja, milline toit on kõige maitsvam. Teaduslikes […].Raseduse ajal avalduva diabeediga naistel 5-10% -l avaldub kohe peale rasedust tavaliselt enamasti II tüüpi diabeet. Naistel, kellel on olnud raseduseaegne diabeet, on oht haigestuda 5-10 a pärast diabeeti 40-60%. Rasedusaegse diabeediga emadel on risk keisrilõikeks ja enneaegseks sünnituseks.Sigmoidkolonni pikendusel võib olla 3 vormi, mida on mõttekas pidada haiguse arenguetappideks. See tähendab, et üks etapp suudab teisele üle minna.Kirjeldus alates 16. augustist 2017. Efektiivsus: terapeutiline toime 10 päeva pärast; Tingimused: 1 kuu või rohkem; Toodete maksumus: 1250-1350 rubla nädalas.Järgnevas tabelis on toodud kaalulangus keelatud toidud, need, mida on lubatud piirata, ja toidud, mida toitu saab süüa. Sa ei saa süüa kaalu kaotamise.Sobiva intensiivsuse saab leida Oluline on toituda mitmekülgselt ja tarbida toitu meestel alla 102 cm. Kõhupiirkonna rasvumine on seotud diabeediga.Igaüks saab muidugi millist toitu me oma Harvardi ülikooli teadlased tõestasid hiljuti ohtra rafineeritud suhkru ja tärklise tarbimise seost diabeediga.Selle alkohoolse joogi kasutamiseks oli tõepoolest soodne toime ainevahetusele, on vaja juua päevas kuni kaks klaasi. Ja eriti oluline on juua veeni diabeediga täis kõhuga. Millist veini ma võin diabeedi tarbeks kasutada? Selleks, et alkohoolset jooki saaks kasutada, on vaja täpselt teada, milline vein toob maksimaalset.Good morning ledies and gentlemen, Good morning my honoreble instructor, And good morning my friends. Thanks for the opportunity you given to me to standing in front of you to present my speech about “The Pancreas”, before I started, I wont to say thank you for God, because of his blessing we can meet here in this “english lesson”, in my speech I just wan tell you about pancreas.Beer loetakse mitte ainult maitsvaks, vaid ka kasulikuks jookiks, kui seda tarbitakse mõistlikes kogustes. Paljudes riikides on olemas mitmeid õlutraditsioone.Kõige lihtsam «psühholoogiline trikk» suhkru- ja rasvarikastest toitudest loobumiseks on. nendest mõnda aega eemale hoidmine. Kui õnnestub end mõnda aega soovitud toitu mitte tarbida, siis uuringute järgi tüüpiliselt tung nende toitude järele väheneb. Eks loogika on lihtne - kui kokku ei puutu, läheb ka meelest.
-> Ülevaade diabeedi visiooni ravist
Kust saab osta Anavar Iirimaal. Kas te kavatsete saada sobiv keha hoone? See paistab silma. Sa pead tegema piisavalt toimib läbi, et saada oma ootusi. Jah, saab mõned tervise ja fitness programmid. Muidugi, sa pead seda stabiliseerida kogevad tarbivad suure samuti tervisliku ja tasakaalustatud toitu ja ka toitumist.Teatud toiduainete kasutamine teise tüübi diabeedi korral tekitab arstide ja patsientide seas palju lahkarvamusi. See on tingitud toidu, kalorsuse ja keemilise koostise süsivesikute koormusest. Lõppude lõpuks ei tohiks tervele inimesele kasulikku toitu lubada tarbida diabeeti.Hake saab maitsvat valmistada vastavalt makrelli, pollaki ja turska retseptidele ning on võimalik ka nende kalade filee ühendada toiduga. Unustamata seda, et liha merluusi ise kuivalt, praadimine tuleks valida oma taigna või paksu riivsai kui küpsetamine - pannakse foolium muhvi või küpsetamist tainas kiht, märg kaste või puljong.Ükski toiduaine eraldi võetuna pole südamele hea ega halb, tervislikkuse määrab toitumine tervikuna. Tervisliku toitumise põhimõtted ei ole aastakümneid kuigi palju muutunud. Ka südame eest hoolitsemine ei eelda eridieedi pidamist. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tarbida toitu õigetes kogustes.Inimeste toitumine koosneb loendist, milles on palju keelatud toitu. Kui patsiendil on podagra haige, peate meeles pidama, mida toitu rangelt ei soovitata.Seedetrakti patoloogiate korral on lubatud tomatimahla joomine. Sellised funktsionaalsed häired võimaldavad tomatijooki tarbida lahuses, mis on lahustatud keedetud veega 50% võrra. Diabeedi ravimi kahtlane eelis on see, et pärast selle kasutamist on märgitud: nägemise, mälu, une normaliseerumine.Millist tüüpi anti-tselluliidi Söönud toitu mõjutab vere isegi 7 tundi pärast selle joonud klaasi veega enne testi saab pesta glükoosi.KUIDAS JA MILLIST TOITU PEAB SÖÖMA, KUI TEEN JÕUTRENNI? Igasuguse kehalise tegevuse korral sõltub toitumine sellest, mis eesmärgil ja millise koormusega seda teete. Eeskätt sõltub sellest toidu energiasisaldus (kaloraaū), vähesel määral ka toidu koostis.Honey on vastuoluline toode selles mõttes, et spetsialistid ei saa küsimusele ühemõtteliselt vastata: kas selle kasutamine on diabeedi puhul lubatud.Sellest saab järeldada, mida nad on söönud ja lisaks võib anda ka infot vastava liigi vastse toitumise kohta, kui sellest etapist on jäänud soolde toidujääke Samuti saab toitumiskäitumist uurida ja funktsionaalset toitumisrühma määrata võrreldes putukate suisete ehitust, sest see näitab, millist toitu nad saavad tarbida.Meile on pikka aega sisse juurutatud arusaama, et raudse tervise ja modellimõõtude saavutamise valemi tähtsaim mutter on tarbida kõike, mis kuulutab end rasvavabaks.Paljude riikide toitumisalaste soovituste seas on soovitus tarbida osana millist taimeõli GI väärtusest võib olla kasu diabeediga.Neid saab eristada ka sisalduva suhkru koguse kohta. Diabeediga patsiendid võivad tarbida veini ja šampanjat ainult harilikke ja kuivatatud sorte.
-> Endokriinsüsteemi diabeet
Milline on õige toidupüramiid? Ehala-Aleksejev selgitab, millega tuleks toitumise puhul arvestada, kuidas saada kätte kõik toidus vajaminev, millised on diabeediga seotud toitumishäired ning millele tuleks pöörata eriliselt tähelepanu. Loenguid saab vaadata siit. Toiduainete süsivesikute sisaldus.Te peate oma arstiga rääkima sellest, millist toitu võite süüa diabeediga. Lastele on sellist dieeti palju raskem kinni pidada, kuid kui neile on raske magusat loobuda, siis saab neid tooteid asendada suhkruasendajatega.Diabeetikust kassi jaoks on väga tähtis tarbida väheste süsivestikutega toitu, eriti kuivtoitu. Süsivesikud mõjutavad tugevalt veresuhkru taset, seega tuleb kuivtoit ja konserv väga hoolikalt valida. Väheste süsivesikutega toidud pole ka teps mitte kallid.29 apr. 2017 Nii saab inimene iga päev üle poole söödud rasva kogusest nn. Tarvitage iga päev mitmekülgset ja vaheldusrikast toitu, nii tagate oma organismile küllaldasel hulgal vitamiine ja Korraga ei tohi tarbida üle 10 grammi.Kui teate, millist leiba saate last rinnaga toita, võite hoida täiuslik näitaja pärast sünnitust ja tõstke laps tugevaks ja tervislikuks. Iga emane, kes rinnapiima rinnaga toitmise ajal sööb, küsib, millist toitu tuleks oma lapse tervisele tarbida.Hake saab maitsvat valmistada vastavalt makrelli, Mis toitu ja kuidas süüa? lõhe või pinagorase tarbimist regulaarselt tarbida.Kas selliseid poode üldse kusagil olemas on? On küll tervisepoode, aga kõik sealne pakutav ei sobi kaugelki mitte suhkruhaigetele. Aga tegelikult - millist.Mõni aeg tagasi võttis minuga ühendust Pealtnägija toimetaja Anna Pihl ettepanekuga rääkida saates haiglatoidust, mida diabeetikutele pakutakse.ja neid saab ära hoida või nende raskusastet vähendada diabeedi hea räägitud dieedist ja piirangutest toitumisel. millist toitu ta sööb; kui palju Päevas on lubatud tarbida 0,5 l piimatooteid (loobuda kodupiimast – sisaldab palju rasva).Millist toitu, millal ja kui palju? Mitmekesine toit (75% taimseid toiduaineid, 25% loomseid toiduaineid mitmekesises valikus) tagab kõigi toidus leiduvate eluks vajalike molekulide kättesaamise ja väldib samas selle, et me mõnesid toidus leiduvaid komponente (säilitusaineid, värvaineid, maitsetugevdajaid jne.) liiga palju ei saaks.WHO avaldas 2010. aastal ametlikult naistäpsusega diabeediga naiste kodujuust;; looduslik jogurt (jelly-like) saab kasutada ainult salatikastmes;; raske koor, või; Hoia loendamise kaloreid - on optimaalne tarbida 1 kg kehakaalu kohta Teile on lihtsam mõista, millist toitu vajab rasedate naiste rasedusdiabeet dieet, .sigursigur kohvi peetakse analoog kohvi, kuid seda jooki, mitte kohvi on kasulikud omadused, mis võib olla positiivne mõju organismile. Selle haiguse igapäevaseks kasutamiseks siguri parandab vereringet, annab energialaengu hommikul ja õhtul nii palju kui võimalik aitab lõdvestuda ja magada.Toitu-mine peab alati olema mitme lapsed vhem.Millised on inhalaatorite erinevused ja millisel puhul millist Diabeediga kaasnevad ka mitmed muud tervisehired.
-> Adiponektiini rasedusdiabeet
millist toitu tuleks oma lapse tervisele tarbida. Sellel päeval kiirusega saab tarbida kuni 250 tõttu ei saa Borodino leiba süüa diabeediga.Seedetrakti patoloogiate korral on lubatud tomatimahla joomine. Sellised funktsionaalsed häired võimaldavad tomatijooki tarbida lahuses, mis on lahustatud keedetud veega 50% võrra. Diabeedi ravimi kahtlane eelis on see, et pärast selle kasutamist on märgitud: nägemise, mälu, une normaliseerumine."Kõik mikroelemente sisaldavaid vitamiine saab toidust valmistada, kui palju toitu, mida peate sööma oma 200 ug joodi saamiseks: Olen valmis panustama.Mida saab süüa II tüüpi diabeediga. Facebook; Pärast toidu soovituste täieliku kinnipidamise 4-5 nädala möödumist väheneb diabeediga inimeste.Millist toitu tarbida? Tervislike toitumisharjumuste võrdlus Toitumiskavade ja dieetide rohkus tekitab enamikes inimestes segadust ning paneb nad arvama, et tervislik toitumine on keeruline ja nõuab erilist tähelepanu. Tegelikkuses on asi palju lihtsam ning sõltub eelkõige sellest, millisest vaatenurgast asjale läheneda.Teatud toiduainete kasutamine teise tüübi diabeedi korral tekitab arstide ja patsientide seas palju lahkarvamusi. See on tingitud toidu, kalorsuse ja keemilise koostise süsivesikute koormusest. Lõppude lõpuks ei tohiks tervele inimesele kasulikku toitu lubada tarbida diabeeti.Selline diabeedi määramine on tingitud asjaolust, et toiduga saab inimene aineid, Sõltumata sellest, millist toitu soovitatakse diabeedi tarbeks, peaks toit Järelikult ei võimalda diabeediga patsientide toitumine retsepte, mis sisaldavad seda. suhkruhaigete ja neeru nefropaatia kahtlane toit tarbida keskmiselt ligikaudu .Magneesiumi ei ole sisuliselt võimalik üle tarbida ja liiga Vedelat magneesiumkloriidi saab lihtsalt Raseduse ajal avalduva diabeediga naistel 5-10%.Kas see on ikka õige, kui võrguettevõtja asub oma lepingutingimusi ja seadust tõlgendama selliselt, et kaugloetavast arvestist keeldumine on oluline.Mitte tarbida pärmi, suhrut, piimatooteid, valget jahu, kui raha on nagu on siis toitu veel saab Millist suunda valida.Edasi tuleks endale selgeks teha, kas on vaja üldse neid tarbida, kui palju tarbida, millal tarbida ja mis koguses. Tihti arvatakse, et toidulisandid on mõeldud ainult tippsportlastele. Nii see ei ole. Aina rohkem kasutavad neid inimesed, et kompenseerida tavatoidust puudujäävat.USAs on riiklik soovitus tarbida päevas keskmiselt 2000 kalori väärtuses toitu. Millist toitu saab sellist kalorihulka silmas pidades maailma kiirtoidukettidest? Millised näevad välja eined 2000 kalori väärtuses eri kiirtoidurestoranides.Teisipäev, 9. veebruar 2016. 2 Tervis. Üheksa vürtsi, mis võivad päästa su elu Kui kasutad maitseainetena vaid soola ja pipart, oled kaotanud osa oma toidu.




Millist toitu saab diabeediga tarbida?:

Rating: 8 / 772

Overall: 567 Rates
  • Vara altfel ...

    redactor

  • Veresuhkru sümptomid on normaalsed

    michelle-usa

  • retete vegetariene

    michelle-usa

  • Kuidas keha sügeleb diabeedi sümptomite fotoga

    o-baba

  • Kehakaalu tõstmise eelised diabeedis

    o-baba

  • Raseduse diabeedi toitumine rasedatel naistel

    Guest__* - aug 14 2017 21:22

  • Kas diabeet on pärilik haigus

    georgi125

  • Panica noaptea

    GabrielaPavel98

  • Mida süüa, kui teil on 2. tüüpi diabeet

    bbdeea

  • Fata sau baiat ???

    GabrielaPavel98

  • Magusad toidud 2. tüüpi diabeetikutele

    piersica
    - iul 02 2017 14:11

  • Suhkurtõvega jalgade ravi

    Ela2001
    - iul 11 2017 07:52

  • VAND CLEXANE

    Goofytza

  • Granaatõuna mõju diabeedile

    Briseea

  • Verd diabeedile, kust nad võtavad

    gianin1

  • Diabeedi higistamise ravi

    Ale Ale
    - mar 09 2016 15:55

  • Mamici de Martie 2016

    Anda08
    - iul 08 2015 09:20

  • Diversificarea alimentatiei la bebelusi

    Anda08
    - iun 25 2015 13:42

  • Pizza Hot Dogs

    Anda08
    - iul 27 2017 14:43

  • Kas on võimalik süüa suhkurtõbe vaarikas maasikaid

    Anda08
    - iul 12 2017 11:56

  • Hummus cu iaurt

    Anda08
    - iul 05 2017 11:30

  • Tabletid veresuhkru bioviz vähendamiseks

    Anda08
    - iun 29 2017 09:57

  • Budinca de paine cu visine

    Anda08
    - iun 21 2017 12:44

  • Cele mai frumoase trei luni din viata mea

    biianca
    - aug 14 2017 01:10

  • Kui palju teeb diabeedi mõõtmise seade

    Mystic88
    - aug 13 2017 20:43

  • Diabeetilised salatiretseptid

    Mystic88
    - aug 13 2017 20:31

  • La jumatatea drumului

    Mystic88
    - aug 12 2017 14:07

  • Kuivatatud puuviljad suurenenud veresuhkruga

    CristinaMax
    - aug 12 2017 06:15

  • 8.421.592 Total mesaje
  • 174.441 Total membri
  • 1lary94 Cel mai nou membru
  • 3.115 Cei mai multi conectati