Kas linaõli võib olla 1. tüüpi suhkurtõve raviksSari la conținut

Sari la conținut

Homepage Kas piim tõstab veresuhkru taset


Kas piim tõstab veresuhkru taset


See on ainuke moodus, kuidas teada saada, kas sul on probleemid veresuhkruga. Glycaemic Index? Mis see on? GI. see on süsteem, mis ütleb sulle, kui kiirelt üks või teine toit tõstab sinu veresuhkru taset. Toit, millel on kõrge IG, tõstab seda kiirelt, ning , millel madal, see aeglaselt.Seejärel see hõljub su veres kas niikaua, kui lihased selle endasse imevad ning sellest glükogeeni toodavad (tähtis komponent lihaste taastumiseks ja kasvuks) või salvestatakse see rasvana keha varude hulka. Alljärgnev artikkel arutleb mitmete võimaluste üle, kuidas stabiliseerida veresuhkru taset.1 LÜ või 10 g kiirelt imenduvaid süsivesikuid (nt 3-5 tükki suhkrut) tõstavad veresuhkru taset 2 mmol/l. Kui veresuhkru tase tühja kõhuga on üle 6 mmol/l, siis tuleb iga seda taset ületava 2 mmol/l kohta lisada 1 ühik lühitoimelist insuliini (reegel kehtib kui keskmine insuliinidoos ööpäevas on 40 ühikut). 2 tunni pärast tuleb.Seejärel see hõljub su veres kas niikaua, kui lihased selle endasse imevad ning sellest glükogeeni toodavad (tähtis komponent lihaste taastumiseks ja kasvuks) või salvestatakse see rasvana keha varude hulka. Alljärgnev artikkel arutleb mitmete võimaluste üle, kuidas stabiliseerida veresuhkru taset.08.00 Äratus! Kõige loomulikum on ärgata koidu ajal, koos loomuliku päevavalgusega. Söö tervislik, nn aeglasi süsivesikuid sisaldav hommikueine, nii säilitad hommikuse reipuse tundideks. Kiirete süsivesikute söömine tõstab järsult veresuhkru taset ja põhjustab väsimust.3 apr. 2018 Süsivesikutest moodustatakse glükoos, mis tõstab veresuhkru taset. Süsivesikute tarbimise vähendamine tähendab, et veresuhkur tõhusamalt .Kuigi laialt on levinud arvamus, et kofeiin viib vererõhu lakke, siis tegelikult tõstab see vererõhku vaid lühikeseks ajaks ning enamikel inimestel ei tohiks olla pikemaajalisi mõjusid vererõhule. Kõrge vererõhuga juba kimpus olijail tuleks aga arstiga siiski nõu pidada, kas ja millistes kogustes kohv ja kofeiin on soovitatav.Kuigi laialt on levinud arvamus, et kofeiin viib vererõhu lakke, siis tegelikult tõstab see vererõhku vaid lühikeseks ajaks ning enamikel inimestel ei tohiks olla pikemaajalisi mõjusid vererõhule. Kõrge vererõhuga juba kimpus olijail tuleks aga arstiga siiski nõu pidada, kas ja millistes kogustes kohv ja kofeiin on soovitatav.Ent 2015. aastal ajakirjas Journal of the International Society of Sports Nutrition avaldatud uuring* kinnitas, et herneproteiin tõstab lihaste tihedust sama hästi kui piimapõhised valgud. Tänu rohkele aminohappe arginiini sisaldusele, mida keha kasutab lihaste ehituseks, on hernevalku hinnatud üheks parimaks taimseks valguallikaks.



Diabeetilise surve ravimid



Mehanismi, mis veresuhkru taset üles-alla kergitab on äärmiselt lihtne. SUHKRU TEEKOND LÄBI KEHA Et muutuda kütuseks meie keha rakkudele, läbib suhkur kolm etappi: 1. Suhkur alustab oma reisi seedesüsteemis, kui me oleme ta toiduga sisse söönud 2. Suhkrud läbivad peensoole seina vereringesse.Küsimus teadjatele - perearst avastas, et mul on versuhkur 7.5. No see on mul kõrgemapoolne (6.3) olnud vähemalt 10 a. Peale Metforali (ei ole insuliin) võtmist langes suhkur 8 päevaga 6.4-le. Kas peaksin teglikult ravimit edasi tarvitama - veresuhkur sõltub mul hoopis psüühilisest seisundist?.Seepärast võiksid võtta ühe süsivesikurikka snäki, olgu selleks värske või kuivatatud puuvili või täisterajahust kook. Mõistagi ei tähenda see näksimist kogu hommiku jooksul, sest pidev vahepalade õgimine tõstab kehas küllastunud rasva triglütseriidi taset, mis võib olla tervisele sama ohtlik kui kõrge kolesteroolitase.Piimatooted sisaldavad piimasuhkrut ehk laktoosi, mis samuti tõstab veresuhkru taset. Klaas piima sisaldab 10-12 gr süsivesikuid. Tammer soovitab diabeetikuil kasutada päevas kuni pool liitrit piimatooteid ning korraga mitte üle 200 grammi.tootmist takistama. Kortisool tõstab veresuhkru taset ja põhjustab ärevust, see aga häirib und ja põhjustab öiseid ärkamisi. Hea une seisukohast võiks silmas pidada, et kiudainete rohkus sü-sivesikuterikkas toidus, samuti valkude tarbimine koos süsivesikutega aeglus-tab süsivesikute imendumist, pidurda-des veresuhkru taseme tõusu.See tõstab veresuhkru taset. Kuna keha puudub toitumise inimene tunneb näljane ja jätkab Munch toidu, tõstes veresuhkru taset veelgi. See viib lõpuks diabeet. Siin on mõned Handpicked nõuandeid ja saladusi, mis aitavad teil läbi selle 3-päevase katsumus dieediga kaalust. Kas sa sööd Batoonid.Lehmapiim tõstab veresuhkru taset, tekitades naha õhetust, mis võib viia vistrikke tekkeni. Samuti tõstab see insuliini taset, mis muudab su naha rasusemaks. Suur osa poeletil olevast piimast tuleb ka tiinetelt lehmadelt ning nende piim sisaldab erinevaid hormoone, mis võivad rasu tootmist suurendada. Lisaks sisaldab piim kasvuhormoone.normaliseerite samal ajal ka veresuhkru taset ja vererõhku ning vähendate ülekaalu. Ülekaalulisus on tavaliselt organismi poolt toidust kasutamata jäänud energia tulemus. TEROOLITASEME LANG ETAMISEKS JA MISEKS Eluks vajalik ja normaalne kolesteroolitase veres on 5,0 - (norm alla 3,0 mmol/l) põhjustab kolesterooli.• tõstab kiiresti veresuhkru taset • on lehmadele maitsev Kui hea piimaanniga lehmal on järsku piim kadunud ja sööt sõimes puutumata, peab peremees ruttu oma nina appi võtma - lehma pea kaenlasse ja nuusutama. Kas või ainult piimahinda arvestades annab iga ketoosi profülaktikale kulutatud kroon vähemalt kaks tagasi.

Related queries:
-> Kas surnud ja elav vesi on diabeedi ravis
Letsitiinil on lipotroopsed omadused, ta alandab kolesterooli taset, tõstab organismi vastupanuvõimet toksiliste ainete toimele, stimuleerib sapinõristust, soodustab rasvhapete imendumist soolestikus, ergutab erütrotsüütide ja hemoglobiini teket. Letsitiin moodustab närvirakkude ja -kudede müeliinkesta põhialuse.Ma ei tea kuidas see nii on, kuid ühes kuus sündinud inimestel on palju ühesuguseid iseloomujooni. Me otsustasime teada saada.24 jaan. 2015 Kõrge veresuhkru taseme näit on märgiks, et inimesel võib olla diabeet või metaboolne Veresuhkru taset võib tõsta ka insuliiniresistentsus, millest tuleb juttu eraldi. Vähese GK-ga toiduained on piimatooted, (v. a riisipiim ja magustatud Anne Reemann (56) tõstab köögilauale kausi maasikatega.Hüpoglükeemiaks loetakse veresuhkru taset alla 4,0 mmol/l. See ohustab suhkruhaigeid juhul, kui nad pole piisavalt söönud, aga on tarbinud ravimeid. Veresuhkru taseme kiireks tõstmiseks sobib hästi paar glükoositabletti või klaas apelsinimahla või paar teelusikatäit mett. Sellele peab järgnema toidukord ja korduv veresuhkru kontroll.GK arvestab süsivesikute veresuhkru taset tõstvat toimet (GI) ning süsivesikute ja kiudainete hulka toiduportsjonis. GK = GI + GI – näitab kui kiiresti toidust pärit glükoos verre imendub ja veresuhkru taset tõstab Piimatooted (v.a. riisipiim) Tulemused kinnitavad, et toit mõjutab seda, kas meie soolestikus elava.Tuleb meeles pidada, et täiteaine ja jogurti jogurt sisaldab palju rohkem suhkrut kui piim. Tuleb märkida, et diabeetikute keeld on piima värske, kuna see võib sisaldada liiga palju süsivesikuid ja põhjustada veresuhkru taseme järsu hüpet. Lisaks on oluline, et looma piima kasutati. Lehmapiim on vähem rasvane kui kitsepiim.Kuigi kõigil ei ole üksikuid 2. tüübi diabeedi dieeti, on teie toitumine tõesti oluline, kui teie veresuhkru sisaldus on kontrollimatu. Tegelikult, kui teil on prediabeeti või, võib isikliku dieediga aidata teil alandada oma A1C-d ja kaotada soovimatu liigne kehakaal, vähendades seeläbi insuliiniresistentsust, 2. tüüpi diabeedi tunnust.Adrenaliin kiirendab südame löögisagedust, kortisool tõstab veresuhkru taset, mis annab inimesele korraliku energialaengu. Niimoodi on inimene võimeline ohu eest põgenema. Probleem on selles, et keha ei suuda vahet teha, kas tegemist on tööl kehtestatud tähtaja lähenemisega või looduses kohatud metsloomaga – reaktsioon.12 okt. 2016 Lehmapiim tõstab veresuhkru taset, tekitades naha õhetust, mis võib viia vistrikke Korraliku näopuhastuse ABC: kas sina teed seda õigesti.
-> 1. tüüpi diabeedi geneetika
Pohmell - Kõik pohmelliga seotud teemad. 1,681 likes. Pohmell / Hangover.Valge riis omab kõrgemat glükeemilise indeksiga (GI) kui pruun riis. Valge riis, võivad võimendada oma veresuhkru taset ja sind kannatavad rasedusaegne diabeet. Uurimusest selgub, et riis sisaldab olulises koguses arseeni, mis võivad põhjustada enneaegset surma või sünni surnult sündinud laps, kui te tarbima liiaga riisi.Letsitiinil on lipotroopsed omadused, ta alandab kolesterooli taset, tõstab organismi vastupanuvõimet toksiliste ainete toimele, stimuleerib sapinõristust, soodustab rasvhapete imendumist soolestikus, ergutab erütrotsüütide ja hemoglobiini teket. Letsitiin moodustab närvirakkude ja -kudede müeliinkesta põhialuse.Tuntud ka GI-dieetide nime all, näiteks Atkins, LCHF ja South Beach, mille käigus tarbitakse madala glükeemilise indeksiga (GI) toitu. GI näitab, kui palju toitaine tõstab veresuhkru taset. Selle järgi on soovitav tarbida vähe süsivesikuid ning eriti kiireid süsivesikuid, mida leidub näiteks suhkrus, saias, kartulis.24 juuni 2018 Seda sellepärast, et rasvane toit aitab kiiresti tõsta veresuhkru taset, kuid Nimetatud toit sisaldab palju suhkrut ja kiireid süsivesikuid, mis tõstab veresuhkru taset ning laseb meil end Piim aitab samuti taastada kehevedeliku varusid. JAANIPÄEVA GRILLLIHA TEST | Kas kooreklops, veinimarinaadis .Uuringud näitavad, et vähene uni omab suurt mõju söögiisule ja näljahormoonide tööle. Lisaks ajab see sassi süsivesikute ainevahetuse ning tõstab veresuhkru taset, mis viib insuliini ületootmiseni ja soodustab rasva talletumist.• tõstab kiiresti veresuhkru taset • on lehmadele maitsev Kui hea piimaanniga lehmal on järsku piim kadunud ja sööt sõimes puutumata, peab peremees ruttu oma nina appi võtma - lehma pea kaenlasse ja nuusutama. Kas või ainult piimahinda arvestades annab iga ketoosi profülaktikale kulutatud kroon vähemalt kaks tagasi.Suur transrasvhapete hulk tõstab LDL-kolesterooli taset veres, mis suurendab südame- ja on maks ja teised subproduktid, munad, liha ja piim. Toidust saadav .Vaimset ja emotsionaalset heaolu saab toetada nii toidu kui toidulisanditega. Sageli on tarvis ka tervislikule toidule lisaks tarbida head multivitamiinipreparaati, milles on aju tööks vajalikke (eeskätt B-grupi) vitamiine, mineraale ja antioksüdante, ning ka kvaliteetset kalaõlipreparaati.
-> Vaadake diabeedi sügelust
Banaan aitab ka peavalu (pohmaka!) puhul. Parim, kuidas peavalust lahti saada, on teha banaani-piima kokteil koos meega. Banaan rahustab kõhtu ja koos mee abiga parandab veresuhkru taset, samal ajal piim puhastab organismi. Kui on kõrvetised, siis banaanil on looduslik happevastane efekt kehale.Banaan aitab ka peavalu (pohmaka!) puhul. Parim, kuidas peavalust lahti saada, on teha banaani-piima kokteil koos meega. Banaan rahustab kõhtu ja koos mee abiga parandab veresuhkru taset, samal ajal piim puhastab organismi. Kui on kõrvetised, siis banaanil on looduslik happevastane efekt kehale.Üha enam spetsialiste julgeb välja öelda tõe: inimene on see, mida ta sööb.See tõdemus on murranguline ka vähiennetuse seisukohalt. Raamat “Toiduga vähi vastu” väidab, et vähki võib võrrelda keerulise puslega, kus iga tükk tähistab üht olulist mutatsiooni, millest sõltub vähirakuks saamine.See tõstab veresuhkru taset. Kuna keha puudub toitumise inimene tunneb näljane ja jätkab Munch toidu, tõstes veresuhkru taset veelgi. See viib lõpuks diabeet. Siin on mõned Handpicked nõuandeid ja saladusi, mis aitavad teil läbi selle 3-päevase katsumus dieediga kaalust. Kas sa sööd Batoonid.tervis selline toitumine üksluine, aga keha saaks kindlasti kõik vajaliku kätte. Ma ei tea küll, kuidas praegusel ajal, aga varasemalt käis tudengitel ühikates ikka ja alati pidev.10. Väldi õhtul suhkrurikaste maiustuste, šokolaadi, lihtsüsivesikute, mahlade või kõrge glükeemilise indeksiga puuviljade söömist enne magamaminekut, sest see tõstab veresuhkru taset, annab liigset energiat, mida sa enam õhtul ei vaja ning ärgates võid tunda end näljasena.Nii on näiteks piim ja piimasaadused rikkad kaltsiumi ja täisväärtuslike valkude Madal sünnikaal tõstab terviseprobleemide riski lapseeas ja on koronaarhaiguse, vaid arsti ettekirjutusel ning kui toiduga ei ole võimalik hemoglobiini taset tõsta. ja veresuhkru taseme tõus, mis viib südame-veresoonkonnahaigusteni).Väldi õhtul suhkrurikaste maiustuste, šokolaadi, lihtsüsivesikute, mahlade või kõrge glükeemilise indeksiga puuviljade söömist enne magamaminekut, sest see tõstab veresuhkru taset, annab liigset energiat, mida sa enam õhtul ei vaja ning ärgates aga võid tunda end näljasena.Valge suhkur asendage palmisuhkruga (parim veresuhkru kontrollimiseks). Ka täistoor-roosuhkur ja mesi (ei talu kuumutamist, kasulikud ained hävivad) on üpriski head alternatiivid kuid tuleb arvestada, et nad on ikkagi päris kõrge glükeemilise koormusega ja kaalujälgiatele suuremas koguses ei ole parim valik.
-> Geranium ja diabeet 2
Vastutamaks vererõhu tõstmise küsimusele, tuleb meeles pidada, et hüpotensiooni võivad põhjustada paljud tegurid: stress või üldine neuroos, ilmastikumõju, madal hemoglobiinisisaldus veres või vitamiinipuudus.normaliseerite samal ajal ka veresuhkru taset ja vererõhku ning vähendate ülekaalu. Süüa tuleb regulaarselt Organismile ei ole ükskõik, kas toiduenergiat tuleb juurde 3 tunni või 10 tunni tagant. Kui organism teab, et niipea jälle süüa ei saa, siis ta ei kasuta kooritud piim, madala rasvasisaldusega piim (2,5%), madala.3. Söö üks mõnus rasvarikas hommikusöök, näiteks praetud munad peekoniga, soolane praetud heeringas või luba endale midagi kiirtoidu restoranist. Nimetatud toit sisaldab palju suhkrut ja kiireid süsivesikuid, mis tõstab veresuhkru taset ning laseb meil end veidi paremini tunda.6 juuli 2009 vad paljud toiduained, nagu näiteks leib, sai, piim, suhkur, kartul, puuviljad mõõta oma veresuhkru taset regulaarselt glükomeetriga. 2. tüüpi diabeet Tuleb uurida, kas esineb naha pragunemist, hõõrdumisi või ville. – need võivad Piirake soola tarbimist, sest liigne sool tõstab vererõhku ja soodustab .Teisisõnu on tegemist antitoiduainega, mis kurnab organismi rohkem, kui talle midagi lisaks annab. Samamoodi seostatakse valge suhkru tarbimisega laste keskendumishäireid ja õpiraskuseid. Rafineeritud valge suhkur on kõrge glükeemilise indeksiga, mis tõstab kiirelt veresuhkru taset ja samamoodi kiirelt langeb veresuhkru.tele mõõtmistele saate parema ülevaate oma veresuhkru kõikumistest. Tulemustest sõltuvalt saate ise või koostöös diabeediõe või arstiga veresuhkru taset reguleerida ning hea tervise säilitamisele oluliselt kaasa aidata. Veresuhkru mõõtmiseks sobiv aeg on enne sööki või siis 1,5– 2 tundi pärast sööki.Kas oled konto unustanud? Avaleht. Teave. Fotod. Postitused. Kogukond. Info and Ads. Rohkem infot Pohmell - Kõik pohmelliga seotud teemad kohta leiad nende Facebooki lehelt. Logi sisse. või. Loo uus konto. Rohkem infot Pohmell - Kõik pohmelliga seotud teemad kohta leiad nende Facebooki lehelt. Logi sisse. Kas oled konto unustanud.tele mõõtmistele saate parema ülevaate oma veresuhkru kõikumistest. Tulemustest sõltuvalt saate ise või koostöös diabeediõe või arstiga veresuhkru taset reguleerida ning hea tervise säilitamisele oluliselt kaasa aidata. Veresuhkru mõõtmiseks sobiv aeg on enne sööki või siis 1,5– 2 tundi pärast sööki.«See annab päeva alguseks vajaliku energia ja töövõime.» Liiati tõstab hommikune söömine öösel langenud veresuhkru taset ja hoiab seda järgmise söögini normis. Kui jätate hommikueine vahele, võite just liigmadala veresuhkru tõttu tunda tööl või koolis uimasust, väsimust, nõrkust, isegi peapööritust.
-> Maiustuste akne aitab suhkruhaigetel aidata
Valgurikas, sisaldab, 18 erinevat aminohapet, 17 mikroelementi, 12 vitamiini, sh A, B1, B2, B6, B12, C, D, E. Uuringud on kinnitanud, et korditseps parandab kudede hapnikuga varustatust 9-15%. Tõstab nii füüsilist kui ka vaimset võimekust. Parandab potentsi ja on teadaolevalt kõige tõhusam preparaat immuunsuse tugevdamiseks.1 LÜ või 10 g kiirelt imenduvaid süsivesikuid (nt 3-5 tükki suhkrut) tõstavad veresuhkru taset 2 mmol/l. Kui veresuhkru tase tühja kõhuga on üle 6 mmol/l, siis tuleb iga seda taset ületava 2 mmol/l kohta lisada 1 ühik lühitoimelist insuliini (reegel kehtib kui keskmine insuliinidoos ööpäevas on 40 ühikut). 2 tunni pärast tuleb.7. Hoia alkoholist eemale. Lisaks sellele, et enamik alkohoolseid jooke on juba iseenesest parajad kaloripommid, sirutub käsi alkoholi juues kergemini rasvaste söökide poole. Kindlasti ei tohiks alkoholi juua tühja kõhu peale: see mõjutab veresuhkru taset ja tõstab isu kalori- ja säilitusaineterikaste toitude järele.Smuutisse lisatud banaan tõstab väga järsku veresuhkru taset, mis on sarnane valge suhkru tarbimisele. Insuliini tase veres tõuseb ja kõrgem insuliini ja veresuhkru tase tõstab kaalu. Mida teha? – Lisa teelusikatäis kookosõli ja kasuta vaid pool banaani.Mida rohkem aega toidu võtab suurendada veresuhkru taset, seda parem. Madal GI toiduained nagu tomat kasv suhkru taset veres aeglaselt kontrollitud viisil, mis hoiab veresuhkru taset kontrolli all. Kontrollimatu ora veresuhkru tase võib panna sind oht diabeeti haigestuda südame-veresoonkonna haigused, neeru rikete ja pimedus.Pohmell - Kõik pohmelliga seotud teemad. 1,681 likes. Pohmell / Hangover.Kuigi tänapäeval ei osata veel diabeeti välja ravida, suudetakse kontrollida veresuhkru taset ning insuliinivaegust hästi kompenseerida. Tänu nendele võimalustele on igal diabeetikul võimalik elada täisväärtuslikku elu ning tunda ennast hästi.halvaa) ei tekita üldjuhul sugugi rohkem rinnapiima, vaid ainult tõstab kehakaalu. tema emotsionaalset seisundit, stressi taset ning olema imetamist toetav. Head loomsete valkude allikad on linnuliha, punane liha, kala, muna, piim, madala rasvasisaldusega juust, miseks ja veresuhkru glükoosisisalduse hoidmiseks.Kuid kas teadsite, pohmelli vastu aitab väga hästi tavaline piim. Teadupärast on pohmelli üks põhjustajaid organismi vedelikupuudus ja madal veresuhkru tase, mistõttu tuleks õhtul magama minnes juua ohtralt vett, edastas Iltalehti.




Kas piim tõstab veresuhkru taset:

Rating: 560 / 997

Overall: 494 Rates
  • Vara altfel ...

    redactor

  • Mis ähvardab suhkrut diabeediku uriinis

    michelle-usa

  • retete vegetariene

    michelle-usa

  • 2. tüüpi diabeedi raviks

    o-baba

  • Diabeedi sinepipulber

    o-baba

  • Kuidas suureneb veresuhkru tase

    Guest__* - aug 14 2017 21:22

  • Leiva tegija diabeetilise toitumise jaoks

    georgi125

  • Panica noaptea

    GabrielaPavel98

  • Sinovo elektrooniline päevik diabeedi enesekontrollisegisti usb-välklampi

    bbdeea

  • Fata sau baiat ???

    GabrielaPavel98

  • Jalgade kuivalt suhkurtõve raviks

    piersica
    - iul 02 2017 14:11

  • Lühikirjeldus diabeet malimet

    Ela2001
    - iul 11 2017 07:52

  • VAND CLEXANE

    Goofytza

  • Aerofloti diabeedi menüü ülevaated

    Briseea

  • Territoriaalne kasu suhkurtõve korral Tjumen

    gianin1

  • Diabeedi põhjus vastsündinutel

    Ale Ale
    - mar 09 2016 15:55

  • Mamici de Martie 2016

    Anda08
    - iul 08 2015 09:20

  • Diversificarea alimentatiei la bebelusi

    Anda08
    - iun 25 2015 13:42

  • Pizza Hot Dogs

    Anda08
    - iul 27 2017 14:43

  • Kas minu veresuhkur on 6,6, kui rasedus on halb?

    Anda08
    - iul 12 2017 11:56

  • Hummus cu iaurt

    Anda08
    - iul 05 2017 11:30

  • Asanad 1. tüüpi diabeetikutele

    Anda08
    - iun 29 2017 09:57

  • Budinca de paine cu visine

    Anda08
    - iun 21 2017 12:44

  • Cele mai frumoase trei luni din viata mea

    biianca
    - aug 14 2017 01:10

  • Puudulikkus kõhunäärme diabeediga

    Mystic88
    - aug 13 2017 20:43

  • Mis aitab oluliselt vähendada veresuhkru taset

    Mystic88
    - aug 13 2017 20:31

  • La jumatatea drumului

    Mystic88
    - aug 12 2017 14:07

  • Millised on diabeetikutelt kasu?

    CristinaMax
    - aug 12 2017 06:15

  • 8.421.592 Total mesaje
  • 174.441 Total membri
  • 1lary94 Cel mai nou membru
  • 3.115 Cei mai multi conectati