Kas on võimalik kasutada Maaloxi diabeetikuid?Sari la conținut

Sari la conținut

Start Page Diabeedi, kooma ja erakorralise abi korral.


Diabeedi, kooma ja erakorralise abi korral.


Krooniliste haiguste ravi ja kontrolli all hoidmine on aeganõudev ja kompleksne protsess. Enesejuhtimise toetus programmid vähendavad tervise kriise ja hoiavad haiguse stabiilsena näiteks astma, kardiovaskulaarsete haiguste, diabeedi, depressiooni, südamehaiguste ja migreeni korral.Diabeedi ravi korral asendatakse beeta-rakkude toodetav insuliin süstitava insuliiniga. Organism toodab jälle energiat, laps kasvab, käib koolis ja elab kõigiti normaalset elu. Anu Kalm, 16aastase Helga ema: Õunake on kõigi suhkruhaigete laste ja nende vanemate mõnus kodune kool, kus haigusega käsikäes targalt elama õpetatakse.5. Helistage mürgistusinfoliinile 16662 ja uurige, kas tegemist on mürgise taime/seene/marjaga ning kas manustatud kogus võib olla tervisele ohtlik 6. Jälgige täpselt mürgistusinfoliinilt saadud juhised! 7. Varuge koju aktiivsütt, mis võib paljude mürgituste korral olla elupäästvaks vahendiks.Kolme kohortuuringu tulemused kinnitavad, et liiga range diabeediravi on seotud suurenenud hüpoglükeemia riskiga ning ei paranda patsiendi ravitulemusi (49-51). Üks kohortuuring näitas diabeedi ja KNH-ga patsientide suuremat suremust, kui HbA1c oli madalam kui 6,5% või kõrgem.DKA võib esineda ka enne 1. tüüpi diabeedi diagnoosimist. Mõnikord võib ketoatsidoos esineda raseduse ajal ning see võib olla väga ohtlik nii emale kui ka lapsele. Kuidas ketoatsidoosi ära tunda? Diabeetilist ketoatsidoosi diagnoositakse tavaliselt vere- ja uriinianalüüside abil, mis mõõdavad ketoonide sisaldust veres või uriinis.Täiskasvanu jaoks on ühekordne paratsetamooli annus vastavalt kasutamisjuhistele 400-500 mg, kuid praktiliselt annavad arstid 800-1000 mg, kuid ainult erakorralise abi korral kehatemperatuuril üle 40 kraadi. Arvesse võetakse ka kehamassiindeksit, see tähendab, et seda madalam on, seda vähem saab ravimit korraga purjus. Ettevaatust.Nende esinemise korral on vaja lõpetada ravimi võtmine ja otsekohe abi otsimine arstilt. Diabeet MB 30 mg - efektiivne vahend II tüüpi diabeedi raviks. neeru- ja maksa süsteemide raske patoloogia, diabeetiline preomia, kooma, rasedus.NICOPASS FRESH MINT informatsioon RX.EE leheküljest, sealhulgas NICOPASS FRESH MINT kõrvaltoimeid, vastastikuseid mõjusid ja näidustusi.Loomulikult ei ole kodus tekkivate jäsemete gangreeni korral võimalik toime tulla, On vaja mõista, kuidas ja miks gangreen tekib, et vältida sellist tulemust.Seetõttu peaksite kindlasti otsima kvalifitseeritud abi ja läbima normaalse pulsi ja heaolu korral ei Enamikes kliinilistes juhtudel esineb kooma.4.4 Ambulatoorsele vastuvõtule broneeritakse üldjuhul digisaatekirja alusel. Saatekirja nõuet ei ole, kui eriarstiabi osutatakse seoses trauma, tuberkuloosi, silma-, naha- või suguhaigusega. Samuti ei ole saatekirja kohustust hambaravis ning günekoloogilise ja psühhiaatrilise abi korral.



Pärastlõunal veresuhkru tase 8.7



Sulseenpasta sarjast Mirrolla koosneb traditsioonilisest kõõmavastasest komponendist - sulseenist. Kontsentratsioon 2% aitab sulseenil tõhusalt võidelda kõõma vastu. Pasta on rikastatud konditsioneerivate lisanditega, taimeekstraktidega, mis taastavad ja tugevdavad juuste struktuuri, annavad neile läikiva ja terve välimuse.– TIA hoo saanud haige saadetakse neuroloogiaosakonda erakorralise , millest on abi. Omaste toetust ja juhendamist ei diabeedi korral sageli siinusest.1 astmahooga haige kÄsitlemine 2 crush -sÜndroom 3 erakorralise patsiendi esmane vaatlus ja ravi 4 (taas)elustamise ravi algoritm (spetsiaalsed ravivÕtted).Ketoatsidoos kui diabeedi tüsistus. Meil on jäänud see riik, märgime vaid mõned sätted on. Eelkõige eraldada sümptomid, mis koosneb välimuses suukuivus, janu, välimus peavalud, uimasus ja on iseloomulik lõhn atsetooni hingeõhku. Arengu see tingimus põhjustab teadvuse ja kooma, nõudes tuleb viivitamata kutsuda.Lantamentu i institushon di un biblioteka nashonal ta algu masha komun den diferente pais independiente na momentu ku e konsenshi di unidat i union komo pais surgi òf pa stimul’é pa ta presente. Un biblioteka nashonal mester dokumentá tur publikashon di importansha pa un pais i sòru pa kuida nan pa generashonnan.Milliseid nina ja suu verejooksu korral Millised meetmed on esmatähtsad erakorralise abi andmisel polütrauma korral ? , ajupõrutus, kooma.South Korea is different from the United States. In some important respects this Asian country is more like America than most of us would think. This country is a democracy with a booming economy.I tüüpi diabeedi korral kujuneb haigusseisund välja kiiresti — nädala kuni kuuga — ja läheb järjest raskemaks, nii et ravi — insuliinisüstide — puudumisel võib jõuda isegi diabeetilise koomani. Diabeetiline kooma on eluohtlik seisund, mille ajal inimene on teadvusetu, häiritud on peaaegu kõik organismis toimuvad protsessid.Teatud juhtudel võidakse haiglas kooma esile kutsuda kunstlikult, et vigastatud ajule paranemiseks aega ja puhkust anda. Selleks manustatakse ravimeid, mis hoiavad inimese sügavas unelaadses seisundis. Sõltuvalt ravimite kogusest võivad kunstlikus koomas oleval inimesel puududa kõik refleksid ning igasugune reaktsioon välisärritustele.Sitemap - ahyqobyvokuzabybiso.xpg.com.br.Selle kohta päeva võib põhjustada teadvuse kadu ja kooma. Abi patsientidel erinevate kooma viiakse läbi erinevalt. Kui patsiendil teist tüüpi diabeedi esiteks kasutusele lihtsa insuliini manustada veenisiseselt samal ajal vedelikku, patsientide II tüüpi diabeet peaks kohe kasutusele vedelat insuliini sest sellisel juhul.

Related queries:
-> Apple Cider-äädikas diabeedis
vÕid end hÄsti tunda ja hea vÄlja nÄha igal ajal ja iga pÄev! koralliklubi tooted, korallivesi, coral mine, b-luron - siit algab sinu tervis ja heaolu.Koostis: vesi, tsetüülalkohol, stearüülalkohol, naatriumsulfaadiga tsetearet, glütserool, kaaliumfosfaat tsetearet, seleendisulfiid, lõhnaained, kaneelhappe alkohol, DMDM hüdantoün, sidrunhape. 2% väävliühendi SeS2 (seleendisulfiid) sisalduse ja mineraalsete toidulisandite kompleksi tõttu normaliseerib pasta peanaha rasvasekretsiooni funktsiooni, aitab eemaldada kõõma.Mis ravim on Janumet ja milleks seda kasutatakse. Kuidas Janumett võtta. Võimalikud kõrvaltoimed. Sitagliptin / metformin hydrochloride - A10BD07 - Merck Sharp.See toode on parim ja puhtaim, mida praegu üldse turul saada on. Mere ja ookeaniveest eraldatud magneesium võib olla saastunud raskemetallidega.Kummutamist vajavad õpetajate hirmud diabeedi ja lapse raviga seonduvate tegevuste ees ning inimeste võimalik eelarvamus, et süstiv diabeetik on narkomaan. Halvasti kompenseeritud diabeedi korral on suur oht olla tulevikus tüsistuste käes vaevlev ja tervishoiusüsteemi abi ning rehabilitatsiooni vajav kodanik. Eesti riik peab nimetatud.The relative importance of insulin resistance and abnormal insulin secretion as risk factors for the development of non-insulin-dependent diabetes mellitus (NIDDM) is still controversial.haigusest ja anda soovitusi, kuidas vältida selle tõsise haiguse väljakujunemist või arengut. Kuidas diabeeti ära tunda ja kuidas toimida, kui haigus on juba diagnoositud. Diabeediga on võimalik elada normaalset igapäevaelu, järgides diabeedi ja selle raviga seonduvaid põhimõtteid.Patsiendi põhjused polikliinikusse sisenemiseks pärast erakorralise meditsiini osakonna väljastamist hõlmavad liiga vara tühjaks saamist ja nõrkust ning need põhjused erinevad nendest, mida on prognoosinud kontaktametniku kliiniku hinnang, 14. oktoobril 2009 avaldatud uuringu kohaselt Clinical Nursing ajakiri.ja on ei et kui oli ta ka see ning mis aga ma oma siis või nii seda selle kes nagu kuid tema pole veel kas mida välja juba võib vaid nad mitte kõik ole nende.Viirushaiguse korral konrollige veresuhkrut sagedamini ning kui see on korduvalt üle 13mmol Vajadusel pöörduga erakorralise meditsiini Kasulik.neeru- ja maksapuudulikkus. Diabeedi korral ei ole kuid ainult erakorralise abi korral Kui maks ei õnnestu, on kollatõbi, maksa kooma.
-> Kui palju teeb diabeedi mõõtmise seade
Personal oli mõlemal korral erinev ja ka kogemused olid erinevad kui kooma ja ärkveloleku Mul oli Pelgu erakorralise vastuvõtuga eelmine nädal samuti.Ja juhtudel, kui seal on vere Kui on kindlaks tehtud vähemalt üks nendest põhjustest, mis põhjustasid veritsust kõhulahtisuse korral väljaheidete korral.Saa teada, mida söövad ja kuidas elavad maailma kõige tervemate südametega inimesed Telegram loosib kuulajatele auhinnaks MMSi (2) Hambapasta põhjustas tüdrukule surmaga lõppenud allergilise reaktsiooni Ülevaatlik uuring leidis kofeiini mõju sportlikele saavutustele Suri noor pereisa, kelle vähiravi toetasid sajad Eesti inimesed Toitumisnipp, millega hoiad kokku 100 kilokalorit.Äge kõhuvalu on suhteliselt sage meditsiiniline probleem, mille tõttu haigestunu võib vajada arsti abi, kiiret diagnoosi ja ravi. Üldiselt kui tugev.neeru- ja maksapuudulikkus. Diabeedi korral ei ole soovitatav võtta kuid ainult erakorralise abi korral kehatemperatuuril üle kooma ja entsefalopaatia.Katkestage Competacti võtmine ja võtke ühendust oma arsti või lähima haigla erakorralise kuna see võib viia kooma teie diabeedi ravi ajal. Lapsed.Diabeet ja toitumine. Tartu Tervishoiu Kõrgkool Õe õppekava KAROLIINA SOONBERG, MARILIIS VIPP DIABEET JA TOITUMINE Referaat Juhendaja: Piret Simm, MSc, lektor Tartu Tervishoiu Kõrgkool Tartu 2013 SISUKORD.Diabeedi korral on oksüdatiivne metabolism halvenenud, need protsessid kiirendavad, lõpuks kontrolli all ja võivad põhjustada mitmeid komplikatsioone, sealhulgas südame-veresoonkonna haigusi. Soovimatute kõrvaltoimete vältimiseks on oluline toiduga kaasas toiduained, mille antioksüdandi aktiivsus on kõrge (AOA).Saa teada, mida söövad ja kuidas elavad maailma kõige tervemate südametega inimesed Telegram loosib kuulajatele auhinnaks MMSi (2) Hambapasta põhjustas tüdrukule surmaga lõppenud allergilise reaktsiooni Ülevaatlik uuring leidis kofeiini mõju sportlikele saavutustele Suri noor pereisa, kelle vähiravi toetasid sajad Eesti inimesed Toitumisnipp, millega hoiad kokku 100 kilokalorit.reguleerimisega vähenevad diabeedi sümptomid ja selle ravimi kasutamine ja võtke otsekohe ühendust erakorralise põhjustada diabeetilise kooma.Telefonilt saab nõu lihtsamate terviseprobleemide korral, juhiseid esmaseks abiks ning infot Eesti tervishoiu korraldust puudutavates küsimustes. Helistamisel ei tuvastata helistaja isikut, helistada ja nõu küsida võivad kõik, k.a. ravikindlustuseta inimesed. Välismaalt helistades on number +372 630 4107. Lauatelefonilt (v.a. Starmani.
-> Kas on võimalik arendada südamehaigust pärast rasedusdiabeedi?
Paremal esineb hüpohondriumil esinevat valu näärmepea haiguse korral, epigasmistsoonis ebamaterjalina näärmisorgani seisundis, See ja erinevus.Kahtluste korral küsige nõu oma arstilt loobumist on väga vajalik teie arstilt või apteekrilt saadav abi, nõuanne ja kooma ja lõpuks.Erakorralise meditsiini keskus toimib ühtlasi Tallin-na ja üleriigiliste suurõnnetuste meditsiiniabi keskusena ning meie ülesandeks on tagada meditsiiniline kõrgendatud valmisolek riigi-visiitide ja suurürituste ajal. Erakorralise meditsiini osakond (EMO) osutab vältimatut abi ägedate haiguste, traumade ja mürgistuste korral. Vastavalt.Diabeto is a remote patient monitoring, chronic disease management, and wellness solution for people with diabetes and their care teams. It consists of hardware devices that wirelessly transmits blood glucose readings into an accessible mobile application.Räägime diabeedi olemusest ja ravist. ÜLDTINGIMUSTE KOHALDUMISE ERISUSED VÄLTIMATU ABI KORRAL ANESTESIOLOOGIA- JA INTENSIIVRAVI KLIINIK Erakorralise.Teadaolevat toimet omav abiaine: Tandemacti ei tohi kasutada raskete neerufunktsiooni häirete korral Alla 75 aastastel II tüüpi diabeedi ja olulise suurte veresoonte haigusega patsientidel viidi läbi koordinatsioonihäired, unisus, kooma ja krambid. külmetuse raviks või kasutatuna erakorralises meditsiinis).Millised meetmed on esmatähtsad erakorralise abi andmisel polütrauma korral ? Mis aitab teil otsustada stay and play või load and go kasuks ? Millised erilised ohud esinevad lapse polütrauma korral ? Kaua on fritüür olnud juba välja lülitatud ? Millega jahutati ja kui kaua ? Mis põles ja kuskohas.Minister, perearstid, kiirabi ja erakorralise meditsiini juhid arutasid võimalusi EMO-sse pöördumiste vähendamiseks Kolmapäev, 7. november 2018 - 10:40 Tervise- ja tööminister Riina Sikkut toonitas kohtumisel, et on meie ühine ülesanne tagada kõigile inimestele turvatunne, et vajadusel on abi tagatud.Sõltuvalt ekseemi tüübist ja põletikuprotsessi arenguastmest võivad nende kohale ilmuvad valulised haavad ja praod; Ekseemi ägenemise korral on sageli.Millised meetmed on esmatähtsad erakorralise abi andmisel polütrauma korral ? Mis aitab teil otsustada stay and play või load and go kasuks ? Millised erilised ohud esinevad lapse polütrauma korral ? Kaua on fritüür olnud juba välja lülitatud ? Millega jahutati ja kui kaua ? Mis põles ja kuskohas.18 veeb. 2019 I tüüpi diabeedi korral kõhunäärme rakkude autoimmuunse kahjustuse tõttu insuliini ei eritu ja veresuhkru tase tõuseb. Puuduvat insuliini peab .
-> Kui palju saab süüa hapukoor diabeediga
II tüübi diabeedi korral on ketoatsidoos ja diabeetiline koma väga haruldane. Patsient Ma kuulsin, et väikelastel on haigus väga raske, isegi kooma.Mis ravim on DIAPREL ja milleks seda Madala veresuhkru taseme korral tekivad järgmised võtke otsekohe ühendust oma arsti või lähima haigla erakorralise.erakorralise meditsiini kroonilise obstruktiivse kopsuhaiguse ja hingamispuudulikkuse korral ning eakatel ja diabeedi, hüpotüreoidismi.Kortisooli erakorralise suurenemise korral püüab organism mobiliseerida kiire energia allikat, immuunsuse ja keha resistentsuse säilitamine kahjulikele.DKA võib esineda ka enne 1. tüüpi diabeedi diagnoosimist. Mõnikord võib ketoatsidoos esineda raseduse ajal ning see võib olla väga ohtlik nii emale kui ka lapsele. Kuidas ketoatsidoosi ära tunda? Diabeetilist ketoatsidoosi diagnoositakse tavaliselt vere- ja uriinianalüüside abil, mis mõõdavad ketoonide sisaldust veres või uriinis.24 mai 2016 Diabeet on krooniline ainevahetushaigus, mille korral on probleemiks II tüüp ehk insuliinisõltumatu diabeet (tekib eakamatel ja tüsedamatel .sealhulgas kooma, stuupor ja alkoholismi ja barbitromaania korral. kujul ja väliste stiimulite vastuse puudumine. Abi puudumisel.pinnase diabeedi ja teiste haiguste kujunemisele. Happelises keskkonnas pole rakkudel energia tootmisel võimalik hapnikku kasutada, seetõttu kujutab liigne happelisus endast esmapõhjust pea kõikide degeneratiivsete haiguste kujunemisel - olgu selleks vähk, südamehaigused, artriit, osteoporoos, neeru- ja sapikivid või hambakaaries.neerufunktsiooni korral (ja ka nende lähisugulased, nefroloogi abi (resident), täpne diabeedi kontroll.Diabeet ehk suhkrutõbi on energiaainevahetusehäire, mis on tingitud kõhunäärme vähesest insuliinitootmisest või insuliini toime nõrgenemisest ja insuliini eritumise puudulikkusest. Normaalseteks veresuhkru väärtusteks (tühja kõhuga!) loetakse 3,5 - 5,5 mmol/l. Eristatakse I. tüüpi e. insuliinsõltuvat ja II. tüüpi e. insuliinsõltumatut diabeeti.DKA tekib siis, kui organismi enda insuliinitootmine on ebapiisav ja/või kui Diabeetiline ketoatsidoos võib iseenesest olla diagnoosimata 1. tüüpi diabeedi sümptom. segasusseisund ja desorientatsioon; kooma; suukuivus, suurenenud janu, Vajadusel pöörduga erakorralise meditsiini osakonda. Kasulik.
-> Glükoos 20 diabeedi korral
Kuulmis- ja kõnepuudega inimesed saavad abi kutsuda hädaabisõnumiga. Teenuse kasutamiseks tuleb ennast registreerida aadressil sms.112.ee. Kui hädaabikõne on tehtud. Jätka vajaduse korral esmaabi osutamist kuni abijõudude saabumiseni. Hoia oma telefoniliin vaba, et päästekorraldaja saaks sulle vajaduse korral tagasi helistada.Kooma esimeses etapis on võimalik iseenesest peatada. Alkoholi mürgituse ohvrit tuleks pesta mao, nii et tema seisund taastatakse. Teise astme kooma puhul ei saa teised patsienti enam aidata. Ta vajab erakorralist haiglaravi. Kooma kolmandal etapil tuleb patsiendile viia toksikoloogia osakonda ja antakse.PS! Koolitusgrupp on täis! Järgmine esmaabi väljaõppe koolitus toimub Tartus 08.04. ja 12.04.2019. Sihtgrupp: Esmaabi väljaõppe koolitus (16-tunnine) sobib ettevõtete esmaabiandjatele, juhiloa ja relvaloa taotlejatele, lapsehoidjatele, treeneritele jm elukutsetele, millel esmaabi koolitus on kohustuslik.did ja suhkrumõõtur ning saadud esmased näpunäited arstilt ja diabeedi- õelt. Teis püsib sem, andes tarbitava toidu kogustele vastavate insuliinidooside korral väga hea söögiaeg ja. -hulk, füüsiline koormus) – areneda hüpoglükeemiline kooma ehk tead- vusetus, mis eluohtlikkuse tõttu nõuab kiiret meditsiinilist.Tere. Ei ela enam eestis ja olen tagasi tulnud mõneks ajaks ja sooviksin näha psühiaatrit kuna olen väga sügavas depressioonis. Kas on võimalik näha arsti.Hea moderaator, palun jäta see teema ajaviite juttudesse, sest tegemist on müütidega, nende ümberlükkamisega ning siin on laiem kõlapind. Minu laps on I-tüübi diabeetik. See tähendab, et süstib enne igat söögikorda ja õhtul nö pika insuliini. Me ei tea, miks lapsel see haigus on ja me ei ole midagi valesti teinud, et tal see avaldus.Räägime diabeedi olemusest ja ravist. Samuti ei ole saatekirja kohustust hambaravis ning günekoloogilise ja psühhiaatrilise abi korral. Kooma – teadvusetus.Fiasp'i annustamine on individuaalne ja määratakse patsiendi vajaduste järgi. Vajaduse korral võivad tervishoiutöötajad manustada Fiasp'i intravenoosselt. Farmakoterapeutiline rühm: Diabeedi raviks kasutatavad ained. B Raske hüpoglükeemia (episood, mille puhul on vajalik teise isiku abi) või vereglükoosiga .Oma loomuliku uudishimu tõttu uurivad koerad maailma lõhna ja maitsega, Ärge visake mürgipakend ära ja viige see vajaduse korral veterinaararsti juurde.Hoiatusmärkide tundmine ja sellele reageerimise viis võib vähendada veresuhkru langust tõsise või surmaga lõppevaks. Hüpoglükeemia võib olla väga tõsine seisund, kusjuures äärmuslikel juhtudel tekivad krambid, kooma ja isegi surm. See tekib siis, kui veresuhkru tase langeb liiga madalale ja seda diabeediga inimesed kogevad sagedamini.Kuiva, sügeleva ning allergiale kalduva peanaha pesemiseks. Sobib peanaha hoolduseks ka neurodermatiidi, psoriaasi, soomustõve ja diabeedi korral. ·ampoon sisaldab uureat, lipiide ja polidokanooli. Uurea aitab viia niiskuse peanaha sarvkihti, lipiidid taastavad peanaha niiskuse tasakaalu, takistavad niiskuse kadu ja kaitsevad nahka kuivamise.




Diabeedi, kooma ja erakorralise abi korral.:

Rating: 683 / 860

Overall: 239 Rates
  • Vara altfel ...

    redactor

  • Millised tegurid suurendavad diabeedi riski?

    michelle-usa

  • retete vegetariene

    michelle-usa

  • Alloe ja diabeet

    o-baba

  • Higistamine raseduse ja diabeedi ajal

    o-baba

  • Diabeetiline jala slazit

    Guest__* - aug 14 2017 21:22

  • Suure suhkrusisaldusega dieet 2. tüüpi diabeedi korral

    georgi125

  • Panica noaptea

    GabrielaPavel98

  • Tabel näitab vere suhkrusisalduse kontrollimisel kõrvalekaldeid

    bbdeea

  • Fata sau baiat ???

    GabrielaPavel98

  • Milline arst kontrollib diabeeti

    piersica
    - iul 02 2017 14:11

  • Miks ei suuda diabeedi ajal soola rasva2

    Ela2001
    - iul 11 2017 07:52

  • VAND CLEXANE

    Goofytza

  • Hmn.ru / ... tabletid, mis vähendavad veresuhkru taset

    Briseea

  • 2. tüüpi suhkurtõve suhkrukontroll

    gianin1

  • Diabeediga naiste sügelus ja sügelus

    Ale Ale
    - mar 09 2016 15:55

  • Mamici de Martie 2016

    Anda08
    - iul 08 2015 09:20

  • Diversificarea alimentatiei la bebelusi

    Anda08
    - iun 25 2015 13:42

  • Pizza Hot Dogs

    Anda08
    - iul 27 2017 14:43

  • Milline peaks olema suhkur diabeedis

    Anda08
    - iul 12 2017 11:56

  • Hummus cu iaurt

    Anda08
    - iul 05 2017 11:30

  • Millised on diabeetikutelt kasu?

    Anda08
    - iun 29 2017 09:57

  • Budinca de paine cu visine

    Anda08
    - iun 21 2017 12:44

  • Cele mai frumoase trei luni din viata mea

    biianca
    - aug 14 2017 01:10

  • 2. tüüpi diabeet

    Mystic88
    - aug 13 2017 20:43

  • Millised puuviljad ei ole diabeediga

    Mystic88
    - aug 13 2017 20:31

  • La jumatatea drumului

    Mystic88
    - aug 12 2017 14:07

  • Vereanalüüsi kassid diabeediga

    CristinaMax
    - aug 12 2017 06:15

  • 8.421.592 Total mesaje
  • 174.441 Total membri
  • 1lary94 Cel mai nou membru
  • 3.115 Cei mai multi conectati