Kas veres on suur kogus suhkrut igakuiseltSari la conținut

Sari la conținut

Homepage 1. tüüpi diabeedi esinemissagedus Venemaal


1. tüüpi diabeedi esinemissagedus Venemaal


I tüüpi diabeedi esimene teadaolev kirjeldus pärineb Kreeka aladelt II sajandist. Esinemissagedus Diabeet 1 tüübi diabeet.Malle Pärn: kriitika ei ole vihakõne ja laimav sildistamine ei ole kriitika! Kolumnist, teoloog ja näitleja Malle Pärn arutleb selle üle, et Eesti ühiskonnas on antud vabad käed EKRE sõimamiseks, rahvuskonservatiivide ütluste vastu aga on algatatud ehtne inkvisitsioon.1. tüüpi diabeedi uued ravimeetodid Kaire Heilman1, Ülle Einberg2, Vallo Tillmann1 – 1TÜ lastekliinik, hüpoglükeemiliste seisundite esinemissagedus.Victoza on näidustatud ebapiisavalt kontollitud 2. tüüpi diabeedi raviks täiskasvanutele esinemissagedus vastavalt 1,5% ja 1,1% liraglutiidi puhul.• hematoloogi ambulatoorne vastuvõtt ja päevaravi ― J-korpuse 1 ehk 1. tüüpi diabeedi (T1D) esinemissagedus tõuseb ja Venemaal Karjala.29 apr. 2017 I tüüpi diabeet ehk suhkruhaigus on veresuhkru tõusuga kulgev krooniline Leonard Thompson, kelle ravi algas 1. jaan. Esinemissagedus.Venemaal leetrite esinemissagedus kasvas aasta jooksul üle 1,5 korra. See on kirjas Vene Föderatsiooni peahoone arsti otsuses Gennadi Onishchenko. Dokumendi kohaselt oli leetrite esinemissagedus 0,12 juhtumil 100 000 elaniku kohta.Esinemissagedus[muuda | muuda lähteteksti] Eestis on vastav näitaja 10–11 juhtu 100 000 elaniku kohta aastas.How I learned to read -- and trade stocks -- in prison - Curtis "Wall Street" Carroll Diabeet esinemissagedus. ristik tüüpi diabeet 1 lithotherapy diabeedi.Üldine esimese tüüpi diabeedi esinemissagedus oli EV-ga lastel kõrgem kui mitte EV-ga laste rühmas (100 000 inimese kohta aastas oli see 5,73 võrrelduna 3,89). See näitab 48 protsendi võrra suuremat esinemissagedust enteroviiruse puhul.1. tüüpi mustanahaliste laste esinemissagedus langes 1995. ja 2000. aasta uuringuperioodide vahel mõnevõrra, peaks pediaatril kontrollima 1. tüüpi diabeedi.Pakume riiklikku ravikindlustust. Meie missioon on tagada inimestele vajalik arstiabi, ravimid, meditsiiniseadmed ja rahalised hüvitised.Inglismaal viidi läbi retrospektiivne kohortuuring, et selgitada välja diabeedi esinemissagedus pärast pankreasehaigusi, hinnata nende patsientide käsitlust ja kliinilisi näitajaid võrreldes 1. ja 2. tüüpi diabeediga.



Psühhoos diabeedi taustal



Käesolevas uuringus vaatlesid autorid 2. tüüpi diabeedi esinemist 10-aastastel ja vanematel lastel. Seega on raske öelda, kas lastel kogu riigis suurenes sel ajaperioodil diabeedi esinemissagedus ühtlase kiirusega, märgivad autorid.I tüüpi diabeet ehk insuliinisõltuv diabeet ehk 1. tüüpi diabeet ehk noorte suhkurtõbi (tüüp 1 diabetes mellitus, või T1DM; varem tuntud ka kui juveniilne diabeet) on inimestel harilikult lapsepõlves või noorukieas ja mitmetel teistel imetajatel keskeas algav ja terve elu kestev krooniline haigus.Gestatsioonidiabeedi esinemissagedus on 3–5% kõikidest 1. Koos 2. tüüpi diabeedi medikamentoosse ravikompleksi rakendamisega on vajalik patsientide.Üle kogu maailma insuliinisõltuva ehk 1. tüüpi diabeedi (T1D) esinemissagedus tõuseb 3-4% aastas. (Eesti, Soome ja Venemaal Karjala).Insuliinipumpade efektiivsus 1. tüüpi diabeedi korral süsteraviga võrreldes raske hüpoglükeemia esinemissagedus. Samuti on oluline mõju tulemustele.26. novembril 2015 kell 15.00 kaitseb Aleksandr Peet Linkbergi nim auditooriumis (L. Puusepa 8) filosoofiadoktori kraadi (PhD (arstiteadus)) taotlemiseks esitatud väitekirja „Intrauterine and postnatal growth in children with HLA-conferred susceptibility to type 1 diabetes“ („Pre- ja postnataalne kasv lastel 1. tüüpi diabeedi riski kandvate HLA genotüüpidega“).Peetsi doktoritöö lühikokkuvõtte põhjal tõuseb üle kogu maailma insuliinisõltuva ehk I tüüpi diabeedi (T1D) esinemissagedus 3-4% aastas. Osana suurest rahvusvahelisest projektist DIABIMMUNE, kolmes riigis (Eesti, Soome ja Venemaal Karjala) kontrolliti T1D geneetilise riski suhtes.Kui 1 tüüpi diabeedi korral on ainuvõimalik ravi tervislik toitumine hemoglobiin kuulub punavereliblede koostisse ja annab verele punase. Kooliõpilaste seas on kasvamas ka krooniliste haiguste esinemissagedus. Dieet arsti djukana arvustuste ja fotode.Vene- ja inglisekeelsete pakendi infolehtedega mitmeid probleeme 1. tüüpi diabeedi puhul on insuliin- Gestat- sioonidiabeedi esinemissagedus.1. Ja 2. Tüüpi suhkurtõve kaneel. Hüdrokloorheksidiini ravi: küünlad, tampoonid, douching.Diabeedi riskifaktorite. Inimesed on kõrge risk on järgmised -. 1. Pärilikkuse tegurid - diabeet näib olevat pärilik geneetiline kalduvus. Kuidas hallata diabeedi loomulikult on iga diabeetik isik küsimus. Diabeet on meditsiiniline probleem isik, kelle kõhunääre ei suuda toota piisavalt insuliini organismis.diabeet on kõrgenenud risk 1. tüüpi või 2. tüüpi diabeediks hilisemas elus (2). Rasedusaegse diabeedi esinemissagedus on erinevatel rahvustel 1-10%.Pre- ja postnataalne kasv lastel 1. tüüpi diabeedi riski kandvate HLA genotüüpidega. Üle kogu maailma insuliinisõltuva ehk 1. tüüpi diabeedi (T1D) esinemissagedus tõuseb 3-4% aastas. Tegemist on autoimmuunhaigusega, kus organismi enda immuunsüsteem teadmata põhjustel hävitab insuliini tootvaid ?-rakke.

Some more links:
-> Kas higi diabeedi insipidus
Esinemissagedus. Geograafiliselt on (joonis 1). Kõige võimsamalt stimuleerib insuliini vabanemist glükoos I tüüpi diabeedi puhul on veresuhkru tõusu.3,3-6 ,1 mmol/l (tühja kõhuga) Autoantikehade esinemissagedus on peaaegu võrdne, Ei sobi I tüüpi diabeedi määramiseks.Aleksandr Peet "Intrauterine and postnatal growth growth in children with HLA-conferred susceptibility to ehk 1. tüüpi diabeedi (T1D) esinemissagedus.diagnoositud diabeet on diabeedi vorm on kõrgenenud risk 1. tüüpi või 2. tüüpi diabeediks hilisemas elus. Rasedusaegse diabeedi esinemissagedus.Diabeet - üks levinumaid, mis kalduvad suurendama esinemissagedus ja rikkuda statistika haigusi. Diabeedi sümptomid ilmuvad mitte üks päev, protsessi voolab krooniliselt, kasvu ja süvendamine sisesekretsiooniga ainevahetushäired. Kuid debüüt I tüüpi diabeet on väga erinev algstaadiumis teine.Hinnanguline tsöliaakia esinemissagedus: Addisoni tõbi, 1. tüüpi diabeet 5-10% Hüpotüreoos 5% 1. tüüpi diabeedi ravi täna ja tulevikus.1. tüüpi diabeedi ülemaailmne surved ikkagi enigma. KOLMAPÄEV, 22. märts 2013 - I tüüpi diabeedi esinemissagedus lastel kasvab kogu maailmas.Insuliinipumpade efektiivsus 1. tüüpi diabeedi korral süsteraviga võrreldes Diabeedi esinemissagedus eri populatsioonides ja etnilistes gruppides on suure riigid Euroopa regioonis olid Portugal (12,7%), Venemaa (11,5%) ja Poola (10 .Erinevalt 2. tüüpi diabeedist on 1. tüüpi diabeedi puhul organismi insuliinitase ekstreemselt miks Suurbritannias esinemissagedus on suurem kui enamuse.Üle kogu maailma tõuseb insuliinisõltuva ehk 1.tüüpi diabeedi (T1D) esinemissagedus keskmiselt 3-4% aastas. Tegemist on autoimmuunhaigusega, kus organismi.2. tuupi diabeedi ravijuhend. Issuu company logo. Close. Stories Discover Categories Issuu Store TÜÜPI DIABEEDI JUHEND.peale 2000. aastat kujuneb elu jooksul diabeet. • Seotud 1 tüüpi suhkurtõve (T1D) esinemissagedus Eestis, Soomes ja Venemaa Karjalas. 13,9. 13,2.Uue uuringu tulemuste kohaselt suurenes ajavahemikul 2001–2009 USA laste ja teismeliste seas nii 1. kui ka 2. tüüpi diabeedi esinemissagedus.
-> Diabeetik võib süüa oad
Kaks levinumat diabeedi tüüpi on 1. ja 2. tüüpi diabeet. Esimese tüübi põhjuseks on kõhunäärme insuliini eritavate B-rakkude kahjustus. Tegemist on autoimmuunhaigusega, mille teket vallandavad tegurid pole lõplikult teada. Haiguse korral organismi immuunsüsteem ründab oma B-rakke.Uue uuringu tulemuste kohaselt suurenes ajavahemikul 2001–2009 USA laste ja teismeliste seas nii 1. kui ka 2. tüüpi diabeedi esinemissagedus.traditsiooniliselt on peetud 1. tüüpi diabeeti (T1DM) laste ja teismeliste diabeedi Saksamaa, Ungari ja Venemaa ühe aasta vanuseid lapsi, koolilapsi ja vastaste antikehade esinemissagedus oli väiksem Soomes ja Rootsis, mis kinnitab.3 nov. 2015 Pre- ja postnataalne kasv lastel 1. tüüpi diabeedi riski kandvate HLA Soome ja Venemaal Karjala) kontrolliti T1D geneetilise riski suhtes.Haiguspilt I tüüpi diabeedi esmasteks sümptomiteks on uriini hulga suurenemine, janu, söögiisu tõus ja samal ajal kehakaalu langus. Diagnoosimise hilinemise korral võivad tekkida isutus, iiveldus, oksendamine, üldine nõrkus ja isegi teadvusehäired.Type 1 diabetics have a severe deficiency of insulin and comprise approximately 10% of total cases. Type 1 diabetes is typically diagnosed in childhood and is sometimes called juvenile-onset diabetes mellitus. Type 1 diabetes can also occur in older people who, for some reason, lose their pancreatic beta cells.2. tüüpi diabeet on varem tuntud täiskasvanute diabeedi tõttu, kuna seda diagnoositakse tavaliselt üle 30-aastastel inimestel. Kuid see areneb noorematel inimestel järsult kiiresti viimastel aastatel. See on sagedasem diabeedi tüüp, mis moodustab kuni 95% patsientidest.Diabeedi spekter on väga lai. Praeguse arusaama kohaselt tähendab diabeet erinevate haiguste kogumit. Nende ühine nimetaja on energia ainevahetuse häire, mis väljendub vere suurenenud suhkrusisaldusena.SISUKORD Teist tüüpi diabeedi levimus. Eesti 2. tüüpi diabeedi juhend 2008 Viimase Eesti suhkurtõve diagnostika- ja ravijuhendi ilmumisest on möödas 8 aastat. Gestatsioonidiabeedi esinemissagedus on 3-5% kõikidest rasedustest.Venemaal hinnanguline levimus - 7%, mis on 85-90% kõik diabeedi vormid. Üle 40-45-aastaste inimeste esinemissagedus on kõrge. 2. tüüpi diabeedi põhjused. Haiguse areng käivitub päriliku eelsoodumuse ja tegurite kombinatsiooni abil, mis mõjutavad.2. tüüpi diabeet. Gestatsioonidiabeet. Teised spetsiifilised diabeedi tüübid. Rasedusaegse diabeedi esinemissagedus on erinevatel rahvustel 1-10%. Rasedusaegse diabeedi kujunemise risk on naistel.Ziņas par skolu, uzņemšanu, sagatavošanās kursiem, sporta un kultūras dzīvi, olimpiāžu rezultāti, skolotāji, jaunumi, fotogalerijas.- 0.1 - 0.08 - 0.06 - 0.04 - 0.02 0 0.02 0.04 0.06 Teist tüüpi diabeedi esinemissagedus vs kehamassiindeks Kuigi rasvumine ja ülekaal on kõige olulisemad.
-> Fenicia diabeet
1. tüüpi diabeedi esinemissagedus 3–4% aastas. Tege-mist on autoimmuunhaigusega, kus organismi enda immuunsüsteem hävitab teadmata põhjustel insu-liini tootvaid -rakke. 1. tüüpi diabeet on geneetilise eelsoodumusega haigus, mida määravad enamasti inimese leukotsüüdi antigeeni (HLA) 2. klassi geenide teatud tüübid.Osa uurijaist ja allikaist liigitab 1. tüüpi diabeedi Ühe artikli kohaselt on depressiooni esinemissagedus diabeedihaigetel enam kui 3 korda.1. tüüpi diabeedi esinemissagedus tõuseb 3-4% aastas26. novembril 2015 kell 15:00 kaitseb Aleksandr Peet Linkbergi nim auditooriumis (L. Puusepa.Osa uurijaist ja allikaist liigitab 1. tüüpi diabeedi autoimmuunhaiguseks. Arvatakse, mis ei sõltu I tüüpi diabeedist. Esinemissagedus. muuda lähteteksti.Suhkurtõve esinemissagedus lastel Diabeedi tekkepõhjused Aleksandr Peet SA TÜK Lastekliinik. Suhkruhaiguse tüübid • 1. tüüpi suhkruhaigus (T1D).II TÜÜPI DIABEEDI RAVIMID Murettekitav suundumus on diabeedi esinemissagedus ülekaaluliste teismeliste hulgas 1) dokumentatsioon.2. tüüpi diabeedi esinemissagedus on Selle diabeeditüübi puhul ei suuda organism insuliini tõhusalt ära kasutada ja sümptomid võivad olla sarnased.suhkrudiabeet 42 Haiguse olemus 53 Diabeedi vormid 64 Diabeedi esinemissagedus 84 1 Lapseea diabeet Eestis 95 Mis Diabeedi vormid; tüüpi diabeet.I tüüpi diabeedi uute juhtude esinemissagedus suureneb kogu maailmas 3-5 protsenti aastas (kahekordistumine 10 aastaga). Ei ole teada, miks see nii juhtub, kuid see võib olla keskkonnas esineva põhjustava aine või kahjulike ainete kadumise tõttu sekundaarne. Viimases teaduslikus aruandes leiti.Diabeedi sümptomid 1. ja 2. tüüpi on üksteisest erinevad, samal ajal, igal tunnused võivad puududa (jällegi mõneks ajaks). Raskus peamine ilmingud, mis kaasnevad mõlemat tüüpi diabeet, on põhjustatud vähenemise määral insuliini, individuaalne patsiendi näitajatest ja kestus haigus.1. tüüpi diabeedi esinemissagedus tõuseb 3-4% aastas26. novembril 2015 kell 15:00 kaitseb Aleksandr Peet Linkbergi nim auditooriumis (L. Puusepa 8) filosoofiadoktori kraadi (PhD (arstiteadus)) taotlemiseks esitatud väitekirja „Intrauterine and postnatal growth in children with HLA-conferred.Kui propageerin siin blogis süsivesikute söömise vähendamist, et hoida korras oma veresuhkrutase, siis tavaliselt need inimesed, kellel ei ole liiga kõrgeid.Esimese tüüpi diabeediga inimestel on vaja insuliini pidevat annust. Teise tüübi haigusega patsiendid kasutavad tavaliselt glükoositaseme alandamiseks.
-> Raamatud diabeedi tasuta alla laadida fb2
„Paljudel juhtudel võib esimest tüüpi diabeeti välja ravida Venemaal väljaravimine, tabel 1, lk 26. Diabeedi teket.1. tüüpi suhkruhaiguse esinemissagedus. 1. tüüpi diabeedi tekke protsess. • Geneetiline eelsoodumus on 15-25% inimestest. • 3-4 antikeha positiivsed: + geneetiline eelsoodumus + peres on 1. tüüpi suhkruhaigust - diabeedi väljakujunemine tõenäosus 80-90% ~3 aasta jooksul.Suhkurtõve esinemissagedus lastel Diabeedi tekkepõhjused. Aleksandr Peet SA TÜK Lastekliinik. Suhkruhaiguse tüübid. * 2. tüüpi suhkurhaigus lastel. • Maailmas suurenev probleem - 1. lapsel kolmest, kes on Ameerikas sündinud peale 2000. aastat kujuneb elu jooksul diabeet.Kirjanduse andmetel on GDM esinemissagedus 3-18% Naised, kellel on esinenud GDM, on hilisemas elus ohustatud 1. või 2. tüüpi diabeedi tekkest.1 Eesti 2. tüüpi diabeedi juhend 2008 Gestatsioonidiabeedi esinemissagedus on 3–5% kõikidest rasedustest. Gestatsioonidiabeedi.Põhiliselt eristatakse 1. tüüpi ja 2. tüüpi diabeeti. 1. Kõige rohkem on kasvanud maailmas ja ka Eestis 2. tüüpi diabeedi esinemissagedus.Esinemissagedus on seotud vanuse ja diabeedi raskusastmega ning sõltuv ravist ja diabeedi tüsistustest. Esinemissagedus on umbes 1:10 000. Üldiselt sünnib Edwardsi sündroomiga lapsi vähem kui Down i sündroomiga lapsi, kuid nende puudused ja väärarengud on raskemad ja eluks.Suhkurtõve esinemissagedus suureneb üle maa- ilma. 1. tüüpi diabeediga patsientidel on seega vajalik lisaks inhaleeritavale insuliinile süstida pikatoimelist.Venemaal hinnanguline levimus Üle 40-45-aastaste inimeste esinemissagedus on kõrge. 2. tüüpi diabeedi põhjused II tüüpi diabeedi põhjused võivad.1. Sõnastada RTA-s diabeedi-spetsiifilised eesmärgid, indikaatorid ja Diabeedi sagedus rahvastikus on 3-5%, millest 85% moodustab teist tüüpi diabeet (4). Lapsed, endised diabeedikud, lapseootel. Venemaa. 10.0. 12.1. Mittetäielik.Emerging evidence from biological and epidemiological studies has suggested that body iron stores and heme-iron intake may be related to the risk of type 2 diabetes (T2D). We aimed to examine the association of body iron stores and heme-iron intake with T2D risk by conducting a systematic review.Kindlaks, et haigus on nüüd Venemaal sageli moodustatud naised, kuigi 19. sajandil diabeeti oli au mees. Muide, mõnedes riikides Kagu-Aasias, haiguse esinemise meestel peetakse eelistatud. Edendades tingimused II tüüpi diabeedi hulka: Struktuuri- struktuurimuudatustel kõhunäärme põletikku ja välimus tsüstid, kasvajad hemorrhages.1. tüüpi diabeedi esinemissagedus 3–4% aastas. Soomes ja Venemaal Karjalas). 1. tüüpi diabeedi riski kandvad HLA geenid ei mõjuta.
-> Kas kaneeli mesi on diabeedi jaoks hea?
Üle kogu maailma insuliinisõltuva ehk 1. tüüpi diabeedi (T1D) esinemissagedus tõuseb 3-4% aastas. Tegemist on autoimmuunhaigusega, kus organismi enda immuunsüsteem teadmata põhjustel hävitab insuliini tootvaid β-rakke. T1D on geneetilise eelsoodumusega haigus, mida määravad enamasti teatud HLA 2. klassi geenide tüübid.1. Ülevaade diabeedi valdkonnast Teist tüüpi diabeedi peamisi käitumuslikke riskitegureid on ka Eestis diabeedi esinemissagedus aastate lõikes kasvanud.Üle kogu maailma insuliinisõltuva ehk 1. tüüpi diabeedi (T1D) esinemissagedus tõuseb 3-4% aastas. (Eesti, Soome ja Venemaal Karjala).Diabeetiline ketoatsidoos on diabeedi äge komplikatsioon, mida iseloomustab hüperglükeemia (üle 14 mmol / l), ketoonoom ja metaboolse atsidoosi areng.Üle kogu maailma tõuseb insuliinisõltuva ehk 1.tüüpi diabeedi (T1D) esinemissagedus keskmiselt 3-4% aastas. Tegemist on autoimmuunhaigusega, kus organismi enda immuunsüsteem hakkab hävitama kõhunäärmes asuvaid insuliini tootvaid β-rakke.DIABIMMUNE uuringuga oleme näidanud, et 1. tüüpi suhkruhaiguse (1TD) ja tsöliaakia esinemissagedus on viimastel aastakümnetel Eestis oluliselt tõusnud. Uuringuga selgitati hügieeni hüpoteesi paikapidavust 1TD tekkes kolmes naaberriigis. Tartus uuriti üle 2000 lapse.1. tüüpi diabeedi esmased sümptomid, pärilikkus, ravi ja prognoos. Kuidas ravida insuliinipumbaga? 1. tüüpi diabeet kuulub haiguste rühma,mida nimetatakse autoimmuunhaigusteks. See tähendab, et immuunsüsteem, mis tavaliselt aitab teie organismil võidelda bakterite ja viiruste vastu, ründab nüüd.Diabeet - üks levinumaid, mis kalduvad suurendama esinemissagedus ja rikkuda statistika haigusi. Diabeedi sümptomid ilmuvad mitte üks päev, protsessi voolab.1. tüüpi diabeedi etapis kuidas kiiresti alandada suhkru ja insuliini lugemise kohta keisrilõige diabeet. 2015 esinemissagedus suhkurtõve.Ilma diabeedi ravi, glükoosi sisaldus veres ei saa liikuda rakkudesse, ja see jääb veres. See ei kahjusta ainult rakud, mis vajavad glükoosi kütus, vaid ka kahjustab Diabeet 2 tüüpi on tavaliselt kontrollitud toitumise, kaalulangus , teostamine ja diabeedi ravi. Enam kui pool kõigist diabeetikute 2. tüüpi.Teise tüübi diabeedi tüsistused on paratamatud. 2. tüüpi diabeet. Ägedad komplikatsioonid. Me räägime kõige ohtlikest tervisega seotud tagajärgedest.Eestis tehtud uuringu andmetel oli 2009. aastal II tüüpi diabeedi esinemissagedus 7% kogu Eesti rahvaarvust, meeste haigestumus on pisut suurem kui naistel. Maailmas on haigestumise protsent 6,4. II tüüpi dia­beet on palju sagedasem kui I tüübi diabeet (vastavalt 85% ja 15% diabeetikutest).1. RAVIMPREPARAADI oli sitagliptiini puhul kirjeldatud hüpoglükeemia esinemissagedus Ravi GLP-1 või DPP-4 inhibiitoritega II tüüpi diabeedi loomkatsetes.




1. tüüpi diabeedi esinemissagedus Venemaal:

Rating: 43 / 829

Overall: 671 Rates
  • Vara altfel ...

    redactor

  • Veresuhkru taset mõjutavad tooted

    michelle-usa

  • retete vegetariene

    michelle-usa

  • Neerufunktsiooni kaitsmine 1. tüüpi diabeediga raseduse ajal

    o-baba

  • Polüuuria põhjused diabeedi ja diabeedi korral

    o-baba

  • 5 päeva diabeedi menüü

    Guest__* - aug 14 2017 21:22

  • Diabeedis kasutatavad tooted

    georgi125

  • Panica noaptea

    GabrielaPavel98

  • Bada nsp ja diabeet 2

    bbdeea

  • Fata sau baiat ???

    GabrielaPavel98

  • Kuidas määrata imikutele diabeet

    piersica
    - iul 02 2017 14:11

  • Glukovit ja diabeet

    Ela2001
    - iul 11 2017 07:52

  • VAND CLEXANE

    Goofytza

  • Mädanenud. diabeetiline varba. ravi

    Briseea

  • Juustukook pajaroog ahjus diabeedi jaoks

    gianin1

  • Millist juustu võib suhkurtõbe olla raske või pehme?

    Ale Ale
    - mar 09 2016 15:55

  • Mamici de Martie 2016

    Anda08
    - iul 08 2015 09:20

  • Diversificarea alimentatiei la bebelusi

    Anda08
    - iun 25 2015 13:42

  • Pizza Hot Dogs

    Anda08
    - iul 27 2017 14:43

  • Diabeedi tatar ja kefiri retsept

    Anda08
    - iul 12 2017 11:56

  • Hummus cu iaurt

    Anda08
    - iul 05 2017 11:30

  • 2. tüüpi diabeedi toitumine

    Anda08
    - iun 29 2017 09:57

  • Budinca de paine cu visine

    Anda08
    - iun 21 2017 12:44

  • Cele mai frumoase trei luni din viata mea

    biianca
    - aug 14 2017 01:10

  • Kust osta diabetalongi Jekaterinburgis

    Mystic88
    - aug 13 2017 20:43

  • Kuidas diagnoosida diabeedi sümptomeid

    Mystic88
    - aug 13 2017 20:31

  • La jumatatea drumului

    Mystic88
    - aug 12 2017 14:07

  • Diabeedi kana supp retseptid

    CristinaMax
    - aug 12 2017 06:15

  • 8.421.592 Total mesaje
  • 174.441 Total membri
  • 1lary94 Cel mai nou membru
  • 3.115 Cei mai multi conectati